2013 m. balandžio 30 d., antradienis

Monavie šeštadienio mokymai Gegužės 25 d.!

Mieli partneriai!

Šio mėnesio pabaigoje, mūsų ir vėl lauks Monavie komandos šeštadienio vienos dienos mokymai!
Kartu įgysime žinių, reikalingų verslo vystymui, bendrausime ir mokinsimės vieni ši kitų! 

Visų Jūsų laukia puikiai praleistas šeštadienis, kur galėsite:
  • išgirsti lyderius;
  • tobulinti savo įgūdžius, reikalingus Monavie verslo vystymui;
  • įgyti naujų pažinčių;
  • ir svarbiausia - būti stiprios ir draugiškos komandos dalimi!

Išnaudokite šią puikią progą ir kvieskite kuo daugiau savo partnerių ir Jums brangių žmonių, kuriems norite parodyti galimybę ir kartu vystyti verslą! Mokymų kainos yra itin žemos, jei ateisite ne vienas!

Data: 2013 m. Gegužės 25 d., šeštadienis
Vieta: bus paskelbta vėliau
Kainos:
1. Visa diena (mokymai+vakarinė prezentacija):
  • 89 Lt/partneriui, dalyvaujant be kandidatų
  • 55 Lt/partneriui, kai kartu dalyvauja kandidatas(-i) [kandidatui kaina taip pat 55 Lt]
  • Parteriui įsigijusiam savigudos mokymų 400 Lt paketą, paildomai mokėti nereikės, jeigu jis išpildys saviugdos paketo sąlygas
2. Vakarinė prezentacija kandidatams:
  • 35 Lt - partneriams
  • NEMOKAMAI - kandidatams
Į kainas įskaičiuota:
- mokymai
- prezentacija
- pietūs
- kavos pertraukėlės

Registracija 10.00
Pradžia 11.00
Dienotvarkė bus paskelbta vėliau

Paskubėkite registruotis čia: http://tinyurl.com/monavie-sestadienis

Gegužės mėn. mokymų grafikas

Sveika, miela komanda!

Vos keletas dienų praėjo po Monavie sekmadienio mokymų, kurie tikime davė naudos daugeliui dalyvių, o mes remdamieis Jūsų išsakytais pageidavimasi skelbiame Gegužės mėnesio savigudos ir verslo mokymų grafiką į kuriuos jau galite registruotis!


Gegužės mėn. saviugdos renginiai:
  • 2013 Gegužės 3 d. (šeštadienis)  - Tikslų planavimas J. Clavienė
  • 2013 Gegužės 13-14 d. (pirmadienis, atradienis) - Įtaigi komunikacija vystant verslą I dalis. T. Jocius
  • 2013 Gegužės 18 d. (šeštadienis)  - Laiko planavimas. J. Clavas
  • 2013 Gegužės 20-21 d. (pirmadienis, atradienis) - Įtaigi komunikacija vystant verslą II dalis. T. Jocius
Šie mokymai yra skirti visiems partneriams, kurie laikosi komandos garbės kodekso pagal"Saviugdos mokymų sąlygas":
1. Galima rinktis bet kuriuos norimus mokymus. Kiekviena mokymų diena kainuoja 200 lt 
2. Vienos dienos mokymai Jums ir Jūsų kandidatui kainuoja 150 lt. Parodykit Bendruomenės verslo galimybes ir sau rūpimiems žmonėms!
3. Visi vieno mėnesio saviugdos mokymai gali kainuoti 400 lt/partneriui, jei į juos kartu atvyks ir trys jo kandidatai. Norite naudos savo asmenybės ir verslo augimui - naudokitės tuo, nes tam šie mokymai ir skirti.
Atsiveskit kandidatus, rodykite jiems, kad šis verslas yra investicija ir į save patį. Balandis tam itin tinka, nes Jums paruoštos NET septynios mokymų dienos! Paskaičiuokit galimą naudą sau ir Žmonėms, kuriems norite parodyti galimybę ir padėti vystyti verslą.

Ši kaina galioja tik tada, kai į mokymus atvyksta Jūsų kandidatai. Jeigu neišpildoma kandidatų dalyvavimo sąlyga, mokama pagal 1 arba 2 būdą. 

Už viso mėnesio mokymus (400 Lt/partneriui) galima mokėti TIK iki pirmų mėnesio mokymų pradžios.

Registruotis į visus saviugos mokymus galite:  http://tinyurl.com/mv-saviugda

P.S. Pinigų srauto žaidimas yra nemokamas tiems, kas prisideda prie ofiso išlaikymo. Registracija į jį čia: http://tinyurl.com/mv-cash-flow


Turit klausimų dėl saviugdos mokymų? Kreipkitės į Povilą. Jis turi atsakymus:
Povilas Petrauskas
+37061866888
povilas@selfgrow.eu

2013 m. balandžio 23 d., antradienis

Taikaus kario pamokos. Sunkumai laikini – svajonės amžinos


Kiekvieno mūsų kelyje yra įvairių sunkumų – sveikatos problemų, emocinės būklės, finansinių. Visi jie yra, kaip išbandymai, kiek stiprios yra mūsų svajonės link kurių einame. Filmas “Taikus karys” ir šį karta gali pateikti mums gerą pamoką šią tema. Tokių pamokų filme labai daug, aš išskyriau keletą, kurie man įsiminė labiausiai, ir iš kuriuos būtų galima tiesiogiai taikyti tiek gyvenime, tiek ir versle, ypač tinklinės rinkodaros. Beje, kas neesate matę šio nuostabaus filmo rekomenduojų, būtinai pasižiūrėkite. Štai keletas ištraukų iš jo:

Sutartis su pačiais savimi

Praeitą savaitę, pagaudas energijos antplūdžio nemažai rašiau apie tai, kad jeigu mes turime tikrai aiškią viziją, kur mes norime būti ir dėl ko mes norime būti ten, turime svajonę, kuri mums įkvepia veiksmams, mes turėtume kiekvieną dieną tarytum iš naujo pasirašyti sutartį patys su savimi, kad mes tęsime veiksmus, kuriuos pradėjome. Kad ir kaip bebūtų sunku mes turime tęsti veiksmus, kuriuos pradėjome, jeigu norime pasiekti trokštamą rezultatą.
Aplink mus visuomet yra keleto rūšių sunkumų ir neišspręstų klausimų (nemėgstu vartoti žodžio problema, nes tai jau pasamoningai mums glumina ir stabdo nuo veiksmo), tai: sunkumai, kurių sprendimą mes galime įtakoti ir tokie, kurių negalime. Ir  būtent antro tipo yra apie 90% visų sunkumų, kurie išsisprendžia nepriklausomai nuo to ar mes specialiai koncentruojames į jas ir kvaršiname galvas dėl jų ar tiesiog darome tai ką darėme iki joms atsirandant. Tuomet ir atrodytų visiškai neįveikiami iš pirmo žvilgsnio sunkumai, tampa įveikiamais.
Tai puikiai iliustruota šiame  nuostabiame filme “Taikus karys”, kuris paremtas tikrais faktais iš JAV gimnasto Dan Millmano gyvenimo. Tai puikiausias pavyzdys to, ką gali padaryti žmogus, jeigu nesustoja preiš sunkumus, o tęsia kelią link savo svajonės.

Prašykite ne mažiau sunkumų, o daugiau įgūdžių

Labai dažnai gyvenime ir mūsų versle žmonės, ypač naujokai, susidūrę su sunkumais pradeda galvoti, kodėl būtent jiems tiek daug jų tenka. Kodėl štai antai kitas komandos partneris atrodytų be jokio vargo įgyja naujų partnerių, ir viskas jam einas lyg sviestu patepta. Ir vietoj to, kad užduoti sau klausimą, o kokių įgūdžiū turi jis, kurių aš neturiu, ir kaip man juos įgyti, jie galvoja apie mažiau sunkumų.
“Prašykite ne mažiau sunkumų, o daugiau įgūdžių. Prašykite ne mažiau iššūkių, o daugiau sumanumo”, būtent taip pasakė Jim’as Rohn’as, puikiai nurodęs kryptį, kuria turite judėti, jeigu norite iš tiesų pasiekti savo svajones, kurios visuomet yra didesnė ir stipresnės už bet kokius sunkumus. Aišku, jeigu apie jas patys prisimenate ir žinote, kodėl norite eit link jų.
Jeigu jūs nebijote sunkumų, o darote reikalingus veiksmus ir negalvojate apie tai, o kas bus jeigu nepavyks, tai su laiku jus tai pradedate daryti vis geriau ir geriau, išnaudodami patirtį, kurią gaunate ir koreguodami savo veiksmus.
Jeigu mes darome kažą ir esame pasirengę gauti atgalinį ryšį, kuris padėtų mums pakoreguoti veiksmą, mes visuomet galime jį pagerinti. Pavyzdžiui, potencialaus partnerio pakvietimą į prezentaciją, bendravimą po prezentacijos, jeigu mes galime įvertinti šiuos savo veiksmus ir priimti atgalinį ryšį, mes galime šiuos įgūdžius pagerinti. Kaip sako vienas iš stipriausių tinklinės rinkodaros verslininkų Randy Schoederis: “Tai, kas išmatuojama, gali būti pagerinta”.

Mano užduotis Jums.

Veskite savo verslo veiksmų statistika, pavyzdžiui, kiek pakvietimų buvo padaryta per dieną, kiek prezentacijų, kiek iš jų tapo partneriais. Jeigu jūs tai fiksuojate, galite stebėti tendencijas, koreguoti savo veiksmus. Jeigū jūs tesiate tą procesą, nesustodami prieš pirmus sunkumus, jūsų įgūdžiai tobulėja ir sunkumai įveikiami.
O taip pat būtinai sudalyvaukite Balandžio 28 d. mokymuose, jie, kaip tik padės Jums įveikti kelyje į svajones pasitaikančius sunkumus. 


2013 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

Taikaus kario pamokos. Visuomet kas nors vyksta


Ir toliau dalinuosi su Jumis įžvalgomis ir pamokomis, kurios pateikiamos vienoje iš geriausių mano matytų motivacinių kino juostų “Taikus karys” (“Peaceful warrior”), pasakojančių apie jauno gimnasto kelią. Kelią, iš kurio kiekvienas iš mūsų galėtu gauti daug pamokančių dalykų. Jų filme labai daug, aš išskyriau keletą, kurie man įsiminė labiausiai, ir iš kuriuos būtų galima tiesiogiai taikyti tiek gyvenime, tiek ir versle, ypač tinklinės rinkodaros. Beje, kas neesate matę šio nuostabaus filmo rekomenduojų, būtinai pasižiūrėkite. Štai keletas ištraukų iš jo

Aplinkui visuomet kas nors vyksta

Net jeigu atrodo, kad nieko nevyksta, iš tikro aplinkui vyksta visko labai daug, tereikia pasižiūrėti plačiau. Jeigu Jums atrodo, kad Jūsų versle nieko nevyksta, tai taip, nėra. Visuomet kažkas vyksta, kartas tai geri pokyčiai, kartais ne, bet jie egzistuoja.
Jeigu Jums atrodo, kad jūsų verslas sustojo ir jame nieko nevyksta ir Js nuleidžiate rankas ir nieko nedarote, tai būtent Jūsų, atkreipkite dėmesį – JŪSŲ, o ne paties verslo ar kieno kito, neiveiksnumas, įtakoja tolimesnį verslo žlugima ir jis stoja dar labiau.
Jeigu Jūs pastebite negerus pokyčius Jūsų versle ar kitose sferose ir PATYS pradeda veikti, kad pakeisti juos į teigiamus, rezultatai pradeda keistis į gerą.

Skaičiais kompensuokite, tai ko Jums trūksta įgūdžiuose

Jūs darote veiksmus, kuriuos Jums nurodo Jūsų partneris, sponsorius tinklinės rinkodaros kompanijoje: daro pakvietimus, prezentacijas  ir pan. Po 2-3 ar 10 mėginimų,  Jums atrodo, kad nieko nevyksta, tai neveikia, nes visi Jums atsakė “NE”, Jūs ir vėl klystate! Net ir neesant tiesioginio rezultato (naujo partnerio, klieno) vyksta daug kitų dalykų – mažiausiai, tai tobulėja Jūsų įgūdžiai, žinoma jeigu Jūs priimate atsisakymą, kaip grįžtamąjį ryšį, kuris parodo, kad Jūsų įgūdžiai dar nėra pakankami. uiomet su laiku Jus pradedate girdėti “TAIP”.  Kaip yra sakęs Džimas Rohnas “Aš skaičiais kompensuoju, tai ko man trūksta įgūdžiuose”. 
Įdomus dalykas yra tai, kad kuo daugiau Jūs darote veiksmus, kurie Jums pradžioje gali nesisekti, tuo vis didesnį procentą teigiamo rezultato Jūs gaunate. Galbūt savo tinkinės rinkodaros verslo pradžioje, neturėdami pakankmai įgūdžių, kaip pakviesti žmogų į verslą, kaip pateikti inormaciją apie produktą ar paslaugą, galiausiai nebūdami ta asmenybe, kuria žmogus pasitikės ir norės eiti paskui, Jūs turėsite teigiamų atsakymų 1 iš 20 ar 50, o gal ir 0. Tačiau jeigu Jūs toliau darysite tuos pačius veiksmus ir tobulinsite savo įgūdžius, nors Jums atrodys, kad nieko nevyksta ir nesigauna, po kurio laiko pastebėsite, kad teigiami atsakyhmai sudaro 1 iš 10 ar 2 iš 10, o vėliau gal ir 3 iš 10, kas jau yra labai ir labai geras rezultatas.
Jūs turite žiūrėti į bet kokį veiksmą, kaip į teigiamą indėlį į savo būsimą rezultatą. Taip pat visuomet apsižvalgykite ir pamatykite, kad jeigu Jums nesigauna, tai nereiškia, kad iš viso nieko nevyksta šiame versle ir kitiems irgi nesigauna. Visuomet savo kompanijoje, pačioje industrijoje Jūs pastebėsite žmonių, kurie gauna puikius rezultatus, nor galbūt yra pradėję net vėliau nei Jūs, taip pat pamatysite žmonių, kurie turėjo rezultatus ir dabar kažkodėl ritas žemyn, matysite žmonių, kurie nukrito žemai ir vėl stojasi, matysite naujokų, kurie nuleidžia rangas greitai ir kurie ne. Ir visa tai yra VEIKSMAS aplink Jus.
Pamatyti aplink Jus ir Jūsų viduje vykstančius veiksmus ir pokyčius,  jeigu Jų nematote, padeda proto išvalymas nuo ten prisikaupusių “šiūkšlių”, nes kol Jūs kapstotės jose ir jos trukdo Jums patiems veikti, kiti žmonės aplinkui daro tai. Kol Jūs galvote, kad Jums ir vėl nepavyks, nes jau 10 kartų išgirdote neigiam atsakymą, kažkas kitas daro tai 11 ir 20 kartą ir išgirsta “TAIP”, nes po kiekvieno ne, jis daro korekcijas, tobulina įgūdžius ir nenuleidžia rankų.
Beje savo komandoje mes, kaip tik darome kas savaitinius tokius praktinius užsiėmimus partneriams, kuriuose jie žaidimo forma gali tobulinti savo pakvietimo, prezentacijos, bendravimo įgūdžius ir gauti naudingą atgalinį ryšį. Matau, kaip tai padeda tobulėti žmonėms, kurie pradžioje net visiškai neturi jokio supratimo kaip ir ką reikia daryti. Bet padeda tik tiems, kas negalvoja, jog nieko nevyksta ir nori tobulėti, ne gauti greitą rezultatą iš niekur.
Jūs inicijuojate pokyčius ir vyksmą aplinkui, jeigu patys dar0te ir veikiate daugiau.

Mano užduotis Jums

Raskite ramia vietą, kur atrodytų nieko nevyksta, tylu ir ramu, atsėskite, giliai įkvėpkite ir iškvėpkite ir apsidairykite aplinkui, stengdamiesi pastebėti kuo daugiau aplink Jus vykstančių dalykų. Tuomet prisminkite, kas teigiamo pas Jus įvyko per paskutinę savaitę, dieną Jūsų gyvenime, Jūsų versle, ko išmokote, kur patobulėjote.
O taip pat būtinai sudalyvaukite šiuose mokymuose, jie, kaip tik padės Jums geriau pastebėti, kas vyksta aplinkui  ir patiesm pradėti veikti:


2013 m. balandžio 17 d., trečiadienis

Taikaus Kario pamokos. Išvalykite savo protą


Šį kartą norėčiau pasidalinti su Jumis pamokomis, kurios pateikiamos vienoje iš geriausių mano matytų motivacinių kino juostų "Taikus karys" ("Peaceful warrior"), pasakojančių apie jauno gimnasto kelią. Kelią, iš kurio kiekvienas iš mūsų galėtu gauti daug pamokančių dalykų. Jų filme labai daug, aš išskyriau keletą, kurie man įsiminė labiausiai, ir iš kuriuos būtų galima tiesiogiai taikyti tiek gyvenime, tiek ir versle, ypač tinklinės rinkodaros.
Beje, kas neesate matę šio nuostabaus filmo rekomenduojų, būtinai pasižiūrėkite. Štai keletas ištraukų iš jo:

Išvalykite savo protą

Vieną šių pamokų pavadinau "Išvalykite savo protą". 
Būtent mūsų proto išvalymas, veiksmas, kurio dažnai prireikia daugeliui. Tai nieko bendro neturi su negatyvų atspalvį turinčia sąvoka "smegenų plovimu", bet susiję su mūsų pačių veiksmu išvalant mūsų mintis nuo jas užgožiančių "šiūkšlių", kurios, kaip tik neretai ir būna ta priežastis, kuri neleidžia  mums judėti į priekį. Ir būtent apsivalymas nuo šių "minčių šiūkšlių" yra būtinas jeigu norime vienoje ar keliose gyvenimo bei verslo sferose pasiekti didesnių rezultatų ir veikti efektyviau.

Ką gi reiškia išsivalyti protą nuo šiūkšlių? Mes turime eliminuoti mintis susijusias su neigiamais dalykais, tokių, kaip antai:
"man nepavyks, nes jau prieš tai keletą kartų nepavyko",
"ką apie mane pagalvos kiti, jeigu nepavyks",
"o ką apie mane pasakys, jeigu sužinos, kad užsiimu tinkline rinkodara",
"šis žmogus tikrai nesusidomės mano pasiūlymu" ir pan.

Kadangi tokios mintis iš karto riboja mūsų mąstymą ir gebėjimus ir neleidžia siekti didesnių rezultatų. Kalbant apie tinklinės rinkodaros verslą, būtent tokios mintys iš karto atima iš Jūsų galimybe kokybiškai atlikti verslo vystymui reikalingus veiksmus: pakvietimą, prezentaciją, bendravimą po prezentacijos, kadangi  Jūs jau automatiškai nustatote savo protą, kad atliksite kažką negerai arba tikitės neigiamos reakcijos. Tuomet į galvą pradedali lysti dar daugiau Jus stabdančių ir trikdančių minčių "o, kas bus jeigu potencialus partneris ar klientas užduos klausimą į kurį negalėsiu atsakyti", "o, kas bus jeigu jam nepatiks produktas", "o, kas bus, o, kas  bus, o, kas bus..."

Darykite veiksmą dėl veiksmo

Vietoje to, kad kapstytis tikiose ir panašiose "šiūkšlėse" ir ieškoti dar vieno įrodymo "kodėl tai TIKRAI neveikia Jūsų atveju", tiesiog darykite patį veiksmą, dėl veiksmo, pilnai įsijausdami į jį, taip, kaip darote bet kokį kitą įprastą Jums veiksmą, pvz. dantų valymą arba rytinio arbatos puodelio gėrimą. Juk jeigu kartą ar kelis buvote nusiplikinę gomurį karšta arbata, kas karta ją gerdami vėliau negalvojate, kad ir šį kartą nusiplykinsite, nes taip jau kelis kartus buvo. Tiesiog pasimokote iš to ir prieš gerdami papučiate arba atsargiau patikrinte gėrimo temperatūrą, bet tuomet GERIATE toliau.

Lygiai taip pat turite daryti ir su Jūsų veiksmais tinklinėje rinkodaroje. Jeigu mėgindami pakviesti potencialų partnerį į susitikimą gavote neigiamą atsakymą, tai "nusiplikinote gomūrį", tačiau jeigu išmoksite savo pamokas iš to įvykio, kitą kartą "arbata gali būti labai skani", jeigu...ją vėl gersite.

Kaip atsikratyti šiūkšlių

Kas gi padeda mums išmesti tas susikaupusias šiūkšles ir įgyti jėgų judėti pirmyn. Pirmiausia žinoma tai darbas su savimi, motivuojanti ir ugdanti literatūra, audio įrašai, mokymai. Be to puikiai padeda "trumpalaikės motivuojančios priemonės", kurios leidžia Jums trumpam atsikratyti visų šiūkšlių ir neilgą laiko tarpą atlikti numatytus veiksmus įdedant 100% savęs. Kas tai galėtų būti Jūsų atveju? Nežinau, bet tikrai žinau, kad galite surasti tokias priemones sau. Kažkam tai bus "užvedantis" muzikos kurinys, kažkam geras emocijas sužadinantis vaizdas, kažkam gilus kvėpavimas. Atraskite savo priemonę ir naudokite ją kas kartą, kai tik jums reikės išsivalyti protą nuo šiūkšlių. O tuomet atlikite veiksmą dėl veiksmo, įdėdami į jš visą save ir mėgaudamiesi juo.

Mano užduotis  Jums

Atraskite tai, kas Jus įkvepia atlikti veiksmus, kurių bijote, trumpą laiko tarpą (daina, muziką, video siužetas ar pan.) ir pasidalinkite savo atradimais komentaruose.

O taip pat būtinai sudalyvaukite šiuose mokymuose, jie padės Jums ne tik lengviau išvalyti protą, bet ir įgyti naujų įgūdžių:

2013 m. balandžio 13 d., šeštadienis

Svarbi kryžkelė: link laimėtojo ar pralaimėtojo

Ką gi, Jūs jau pasirinkote veiklos kryptį – pradėjote dirbti sau.
Tačiau tiesiog priimti sprendimą būti verslininku nepakanka.  
Pirmiausia - tai pasirinkimas, kurį mes turime daryti kiekvieną dieną.
Antra - ar klausėte savęs apie savo ketinimą daryti VISKĄ, ko reikia tam, kad gauti/pasiekti tai, apie ką svajojate? 

Ar ketinate daryti viską, ko reikia, kad gauti tai, apie ką svajojate?

Vienintelis teisingas atsakymas, kurį privalote sau atsakyti:
“Taip, aš pasirengęs padaryti viską, ko reikia!”
Ir tai ne tiesiog pasirengimas daryti viską tose ribose, kurios tinka jums. Tai pasirengimas daryti viską, kas reikalinga tam, kad pasiekti sėkmę.
Vienas iš mano mokytojų dažnai lygino tinklinės rinkodaros verslo vystymą su valgio ruošimu.
Pvz.: barščių sriuba.
Įsivaizduokime, kad jūs šiandienai esate pasirengę savo verslo gaminimui investuoti tik vandenį ir, gal būt, dar šiek tiek daržovių. Tik šaltas vanduo ir šiek tiek daržovių. O naudoti dujų ar elektros virimui, jums, gabūt, tikėjimas neleidžia, arba tingisi tiesiog uždegti degtuką. Būna ir taip. Ir ką tokiu atveju mes galėsime padaryti? Net košė iš kirvio tokiu atveju būtų skanesnė.
Kartais nepakanka daryti tai, ką mes esame pasiruošę ir norime daryti. Gyvenimą, aplinką, verslą mažai domina, ką jūs norite daryti, kad gauti rezultatą!

Sėkmės paslapis

Atminkite ir išmokite mintinai: Jums būtina investuoti į bet kokios sėkmės gaminimą tiek laiko, pasatangų ar lėšų, kiek reikia jai pasiekti, o ne tiek, kiek jūs esate pasiruošę investuoti!
Dažani mes sakome:
“Štai šitą mes pasirengę daryti, o štai šito ne; tam - laiko neturiu, o štai tam - pinigų neturiu, o šiam veiksmui - jėgų neturiu, o štai tam, o štai tam, o štai tam… Į šį renginį aš eisiu, o šį ne. Šituose mokymuose dalyvausiu, o šituose ne. Šiandien aš padarysiu 2 skambučius, o rytoj ir poryt nedarysiu visai. Štai taip aš darysiu, o štai taip tikrai niekada”.
Kodėl aš taip ilgai ir atkakliai mėginu Jums perduoti šią paprastą mintį apie tai, kad didelio daugiaaukščio namo statybai Jums prireiks pakankamo kiekio plytų ir cemento, o ne tik keleto akmenėlių sumaišytų su... mėšlu? Todėl, kad man dažnai tenka matyti aplink žmonių, kurie galvoja, kad galės sukurti didžiulį verslą – imperiją tinklinėje rinkodaroje, susiradę 2-3 nemotyvuotų patnerius pirmoje linijoje arba sudalyvavę 1-2 mokomuosiose renginiuose su savo partneriais.
Ir aš turiu Jums užduotį: pasiimkite popieriaus lapą ir rašiklį bei užsirašykite, ką esate JŪS pasiruošę investuoti į savo sekmę tinklinėje rinkodaroje ir gyvenime apskritai? Tiesiog užsirašykite punktus! O tuomet galite pasidalinti tuo šio straipsnio komentaruose.
Ir tuomet pasiruoškite investuoti dar šiek tiek ir gauti dar daugiau atgal, nes tam turite puikias progas mūsų komandos saviugdos bei verslo vystymo mokymuose:

Jurijus Clavas

2013 m. balandžio 12 d., penktadienis

Kas nori iPAD mini dovanų?


MonaVie Vokietijos ir Austrijos atstovybė paskelbė puikią iPad Mini Akciją!

Mieli partneriai,

Džiaugiamės galėdami pranešti šią akciją, kuri skirta apdovanoti tiems distribiutoriams, kurie vysto stabilų ir augantį monavie Verslą. Esame tikri, kad ši akcija sulauks susižavėjimo mūsų rinkose ir sukurs naujas apyvartas Jums ir Jūsų partneriams! Pasinaudokite šia puikia akcija pasiekti daug naujų rangų Monavie!

Jūs gausite  iPad mini jeigu išpidlysite vieną iš šių sąlygų:
  • Jeigu jūs šiuo metu esate ranguose Distributor - Star - Star250 - Star500 - Star100, Jūs tuite pasiekti Bronze rangą ir patvirtinti jūsų naują rangą "apmokamu" dvi savaites iš eilės, iš karto po to, kai pasieksite Bronze iki Rugpjūčio 2-os dienos,
  • Jeigu Jūsų esamas rangas yra Bronze ar aukštesnis, Jūs turite pasiekti kitą aukštesnį rangą ir patvirtinti jį dvi savaites iš eilės, iš karto po to, kai ji pasieksite, iki Rugpjūčio 2-os dienos.

Kvalifikacijos laikotarpis:

Ši akcija prasideda nuo šiandienos ir tęsis iki 2013 Rugpjūčio 2 d., 432-448 savaitę.

Tolimesni reikalavimai ir taisyklės:
  • iPad mini bus išsiųstas jums pasibaigus kvalifikacijos laikotarpiui
  • Jūs turite būti aktyvus min. 100 tašku, kvalifikuoti ir naudojantis autopapildymą per visą akcijos laikotarpį, tam, kad galėti joje dalyvauti.
  • Jeigu Jūs kvalifikuojatės iPad mini ir po to, kai jūs gavote savo iPAd mini, kvalifikacija nebegalioja, dėl, pvz., produktų gražinimų, MonaVie pasilieka teisę pareikalauti iPad kainos padengimo iš aiteities komisinių.




Laikas lysti iš pelkės

DĖMESIO - DĖMESIO - DĖMESIO

Jeigu Jūs dar nesuspėjote užsiregistruoti į norimus komandos savigudos mokymus bei Monavie sekmadienį Balandžio 28 d., primenu, kad laikas eina greitai ir Jūs galite prarasti šias galimybes.

http://mvlietuva.blogspot.com/2013/04/kvieciame-visus-i-balandzio-28-d.html

http://mvlietuva.blogspot.com/2013/04/balandzio-men-saviugdos-mokymai-ir.html


************************************************************************************

Jau ne pirmą diena, kai yra paskelbtas mūsų komandos mokymų grafikas, kuriame Jūs galite rasti mokymų tiek asmeninei Jūsų pačių ir Jūsų kandidatų saviugdai, tiek ir verlso vystymui. Visi šie mokymai yra pateikiami Jums už minimalią kainą tam, kad PADĖTI Jums tobulėti, augti ir auginti verslą. Nei vienas juos vedantis lektorius kitu atveju nesutiktų dirbti už tokias kainas. Visi jie linkę  pardavinėti savo paslaugas brangiai, bet ribotam žmonių skaičiui, nei pigiai, bet masėms..

Jie yra mūsų Monavie komandos dalis, tad aukoja savo laiką ir pastangas visos komandos labui ir suteikia visiems partneriams šansą tobulėti beveik už dyką.

Jeigu Jūs jau naudojates šiomis galimybėmis, arba jau gavote šį laišką, prašau, nebeskaitykite jo, Jūs jau priėmėte sprendimą.

Jeigu gi Jūs dar nesiregistravote į mokymus, tuomet aš noriu pakalbėti asmeniškai su JUMIS!

Gali būti, Jūs manote, kad turite gerokai daugiau svarbių reikalų, arba pinigų Jums dabar reikia kitiems tikslams, ir Jums visai ne iki kažkokių kursų pirkimo.
Ir aš Jus puikiai suprantu. Aš  pats nekartą buvau panašiose situacijose. Man reikėjo pasirinkti tarp šiandienos poreikių - savęs ir savo verslo, - ir to, kad apmokėti kokį nors seminarą ar mokymus, investuoti į savo išsilavinimą.
Bet pagalvokite štai apie ką: ar Jūs pirmą kartą susidūrėte su panašia situacija? Ar Jūs jau ne kartą buvote be pinigų matydami gerą galimybę. Prisiminkite, visiškai gali būti, vėliau Jūs net kandžiojote alkūnes, keikdami save už tai, kad ir vėl nepasinaudojote šansu.

Jeigu tai yra taip, tai, kaip man bebūtų Jūsų gaila, aš priverstas tai pasakyti (taip, būsiu atviras, aš bendrai esu kietas mokytojas, stipriai susitelkęs į rezultatą) - Jūs ir toliau vis giliau klimpsite toje pelkėje. Gyvenime - Jūsų ir Jūsų verslo - niekas nepasikeis...

Kadangi aš pats anksčiau ne kartą buvau panašiose situacijose, pasakysiu Jums štai ką: jeigu Jūs jau esate įklimpę iki ausų savo gyvenimo sraute, masėje reikalų, seniai tapusių rutina, kurie neleis Jums išlysti ir pradėti uždirbti gerus pinigus, arba užsiiminėti iš tikro tuo, apie ką svajojate, tebūnie tai kelionės, mėgstamas hobis, ar kas nors dar - Jums prireiks iš pradžių investuoti jėgas, laiką, pinigus ir energiją į savęs ugdymą.

Kitaip Jūs taip ir pastoviai mindžiositės kasdienybės pelkėje... Ir žinote, ką dar aš esu pasiruošęs Jums pasakyti tiek remdamasis savo, tiek ir sėkmingiausių pasaulio verslininkų patirtimi? Jums niekada - NIEKADA - neverta gailėtis dėl lėšų, kurias Jūs investavote į save ir savo ateitį!

Jūs to nusipelnėte! Aš esu tikras, kad Jūs daug ir sunkiai dirbote. Jūs nesimuliavote ir dėjote visas pastangas. Pilnai tikėtina, Jūs ne karta aukojote save - savo laiką, jėgas, norus - tam, kad pagerinti savo verslo situaciją, padidinti savo pajamas.
Tuomet jeigu nedabar, tai kada?

Gali būti, Jūs laukiate tinkamo momento. Jis niekada neateis. Jūs visada galėsite rasti milijoną dalykų, kuriems galima išleisti pinigus aukojant savęs lavinimą.
Jeigu Jūs iš tikro norite pasiekti proveržį savo ir savo verslo gyvenime, pasikelti į naują pajamų kokybės lygmenį, pritraukti naujų klientų, gauti daugiau laisvo laiko, kad verslas dirbtų pats, tai šis mano kursas - tai tikrai liftas, kuris gali pakelti Jūs į viršų link Jūsų tikslų. O šiandiena - pati geriausia ir tinkamiausia tam, kad tuo pasinaudoti.

Aš duodu Jums 100% garantiją, kad jeigu Jūs nuolate skirsite laiko, lėšų ir pastangų savo įgūdžių tobulinimui, tai rezultatai nevers Jūsų laukti ir atsipirsk šimteriopai.

Vienas dalykas, nuo kurio aš noriu Jus apsaugoti - tai pastovus atidėliojimas vėlesniam laikui. Aš pastebėjau, kad kai žmogus žino, kad kažkį darbą reikia padaryti dabar pat, bet jis reikalauja tam tikros pinigų sumos, jis stengiasi atidėti momentą, kai juos reikės išleisti (žinoma, jeigu tai ne kokio nors malonaus mažmožio pirkimas, kuriam pinigai visada atsiranda). Žmonės žaidžia žaidimą patys su savimi. Jie sako sau: "Aš priimsiu šį sprendimą vėliau.." arba "Aš išnagrinėsiu šį klausimą vėliau" ir t.t.

Bet žinote, ką Jums pasakysiu? Sėkmingi žmonės NEŽAIDŽIA panašių proto žaidimų patys su savimi. Ir nebijo priimti drąsių sprendimų, neatidėliojant rytojui. Konkrečiai šiuo atveju tai iš tikro svarbu, nes po 24 valandų  ši galimybė praeis pro Jus, užtrenkdama duris prieš Jūsų nosį.

Todėl Jūs turite veikti greitai ir priimti sprendimą DABAR! Kitaip eilinė galimybė ką nors pakeisti atsiras ne greitai. 



Jeigu Jūs dar nesuspėjote užsiregistruoti į norimus komandos savigudos mokymus bei Monavie sekmadienį Balandžio 28 d., primenu, kad laikas eina greitai ir Jūs galite prarasti šias galimybes.

************************************************************************************

http://mvlietuva.blogspot.com/2013/04/kvieciame-visus-i-balandzio-28-d.html

http://mvlietuva.blogspot.com/2013/04/balandzio-men-saviugdos-mokymai-ir.html



2013 m. balandžio 9 d., antradienis

Jau Balandžio 28 d. Monavie sekmadienis su Todd Hartog, Calvin Becerra ir Vallo Arumae!!!

Mieli partneriai!

Šį mėnesį visų Monavie partnerių ir jų kandidatų laukia neeilinis Monavie sekmadienis! 
Kartu įgysime žinių, reikalingų verslo vystymui, bendrausime ir mokinsimės iš geriausių! 

3 Black Diamond arba aukštesnio rango atstovai Lietuvioje! Pirmą kartą!




Presidential Black Diamond Calvin Becerra, JAVRoyal Black Diamond Todd Hartog, JAVBlack Diamond, Vallo Arumae, Estija

Visų Jūsų laukia puikiai praleistas sekmadienis, kur galėsite:
  • išgirsti vietinius bei tarptautinius lyderius;
  • tobulinti savo įgūdžius, reikalingus Monavie verslo vystymui;
  • įgyti naujų pažinčių;
  • ir svarbiausia - vėl kartu būti stiprios ir draugiškos komandos dalimi!

Išnaudokite šią puikią progą ir kvieskite kuo daugiau savo partnerių ir Jums brangių žmonių, kuriems norite parodyti galimybę ir kartu vystyti verslą! Mokymų kainos yra itin žemos, jei ateisite ne vienas!

Data: 2013 m. Balandžio 28 d., sekmadienis
Vieta: Viešbutis KAROLINA. Sausio 13-osios g. 2 Vilnius.
Kainos:
1. Visa diena (mokymai+vakarinė dalis su Todd, Calvin ir Vallo):
  • 89 Lt/partneriui, dalyvaujant be kandidatų
  • 55 Lt/partneriui, kai kartu dalyvauja kandidatas(-i) [kandidatui kaina taip pat 55 Lt]
2. Vakarinė dalis su Todd Hartog, Calvin Becerra, Vallo Aruame:
  • 35 Lt - partneriams
  • NEMOKAMAI - kandidatams
Į kainas įskaičiuota:
- mokymai
- prezentacija
- pietūs
- kavos pertraukėlė


Registracija 10.00
Pradžia 11.00
Dienotvarkė bus paskelbta vėliau

Paskubėkite registruotis čia:http://tinyurl.com/mv-sekmadienis

2013 m. balandžio 3 d., trečiadienis

Balandžio mėn. saviugdos mokymai

Sveiki, mielieji partneriai,

dar kartą primename, kokius mokymus parengėme Jums ir jūsų kandidatams Balandžio mėn.!

Balandžio mėn. saviugdos renginiai:
  • 2013 Balandžio 6 d. (šeštadienis)  - Asmeninių finansų valdymo pagrindai. J. Clavas
  • 2013 Balandžio 13 d. (šeštadienis)  - Laiko planavimas. P. Petrauskas
  • 2013 Balandžio 15-16 d. (pirmadienis, atradienis) - Įtaigi komunikacija vystant verslą I dalis. T. Jocius
  • 2013 Balandžio 20 d. (šeštadienis)  - Koučingas I dalis. P. Petrauskas
  • 2013 Balandžio 22-23 d. (pirmadienis, atradienis) - Įtaigi komunikacija vystant verslą II dalis. T. Jocius
  • 2013 Balandžio 27 d. (šeštadienis)  - Koučingas II dalis. P. Petrauskas
Šie mokymai yra skirti visiems partneriams, kurie laikosi komandos garbės kodekso pagal "Saviugdos mokymų sąlygas":
1. Galima rinktis bet kuriuos norimus mokymus. Kiekviena mokymų diena kainuoja 200 lt 
2. Vienos dienos mokymai Jums ir Jūsų kandidatui kainuoja 150 lt. Parodykit Bendruomenės verslo galimybes ir sau rūpimiems žmonėms!
3. Visi vieno mėnesio saviugdos mokymai gali kainuoti 400 lt/partneriui, jei į juos kartu atvyks ir trys jo kandidatai. Norite naudos savo asmenybės ir verslo augimui - naudokitės tuo, nes tam šie mokymai ir skirti. 
Atsiveskit kandidatus, rodykite jiems, kad šis verslas yra investicija ir į save patį. Balandis tam itin tinka, nes Jums paruoštos NET septynios mokymų dienos! Paskaičiuokit galimą naudą sau ir Žmonėms, kuriems norite parodyti galimybę ir padėti vystyti verslą.


Ši kaina galioja tik tada, kai į mokymus atvyksta Jūsų kandidatai. Jeigu neišpildoma kandidatų dalyvavimo sąlyga, mokama pagal 1 arba 2 būdą. 

Už viso mėnesio mokymus (400 Lt/partneriui) galima mokėti TIK iki pirmų mėnesio mokymų pradžios.

Registruotis į visus saviugos mokymus galite:  http://tinyurl.com/mv-saviugda

P.S. Pinigų srauto žaidimas yra nemokamas tiems, kas prisideda prie ofiso išlaikymo. Registracija į jį čia: http://tinyurl.com/mv-cash-flow


Turit klausimų dėl saviugdos mokymų? Kreipkitės į Povilą. Jis turi atsakymus:
Povilas Petrauskas
+37061866888
povilas@selfgrow.eu




2013 m. balandžio 2 d., antradienis

Dėl melagingos informacijos


Dėmesio! Kai kurie mūsų komandos partneriai gavo informaciją iš Alexandro Herro su  pasiūlymu pereiti pas jį į kitą kompaniją, kurią jis pasirinko. Formoje, į kurią duota nuoroda rašoma, kad Aleksandras, kar tu su buvusiais partneriais iš įvairių šalių, tame tarpe ir Lietuvos vyko į kompanijos atstovybe, kad su ja susipažinti. NORIME JUS PATIKINTI, KAD NEI MES NEI KITI LYDERIAI TIKRAI NEBUVO KARTU SU ALEXANDRU IR NEPLANUOJA TO DARYTI. MES TOLIAU TĘSIME VEIKLĄ SU MONAVIE KOMPANIJA, KAIP IR BUVOME SAKĘ JAU NE KARTĄ.
Visas palaikymas iš mūsų yra prieinamas, kaip ir anksčiau.