2012 m. birželio 4 d., pirmadienis

Speciali akcija pirmą kartą pasiekus Gold Executive


Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

norėdami paskatinti kiekvieną iš jūsų uždribti daugiau pinigų ir su didesne motyvacija plėtoti jūsų Monavie verslą, bei padėti didesniam partnerių skaičiui patekti į Graikos kruizą, mes nusprendėme paskelbti specialią akciją mūsų komandos nariams!

Pirmi 3 partneriai, kurie per šią savaitę pirmą kartą pasieks Gold kvalifikacijos apyvartą, nuo mūsų gaus dovanų:
 
49 EUR VERTĖS "DINNER IN THE SKY" PIETUS VIENAM ASMENIUI KARTU SU MUMIS!
 
Galbūt kai kas iš jūsų jau girdėjote, kad Birželio 12-16 d. Vilniuje įvyks netradicinis ir įspūdingas renginys "Dinner in The Sky Lietuva".

Mes dovanosime 3 bilietus į šio renginio dieninę programą, kuri vadinasi "Lunch in The Sky", tiems partneriams, kurie per šią savaitę (Birželio 4-9 d.) pirmą kartą pasieks Gold kvalifikacijos apyvartą.

Laimėtojai, kartu su mumis, turės galimybę pasimėgauti puikiais pietumis neįprastoje aplinkoje, kurie įvyks  

Birželio 12 d. 15:00, Vilniaus Rotušės aikštėje
 


Dinner in the Sky® – unikalus renginys, skirtas visiems tiems, kurie paprastą valgį ar susitikimą nori paversti magišku momentu, paliksiančiu jų svečiams neišdildomą įspūdį! Dinner in the Sky® renginio idėja ir koncepcija – pasiūlyti puikią nepamirštamą vakarienės danguje patirtį kartu su išskirtine atmosfera, kvapą gniaužiančiu miesto vaizdu ir geriausių pasaulio virtuvės meistrų valgiais.
Birželio mėnesį Dinner in the Sky® pirmą kartą atvers duris Lietuvoje vos kelioms dienoms, kad visoms susidomėjusioms šalims pristatytų unikalią valgio danguje patirtį. Tomis dienomis pačiame Vilniaus centre pasiūlysime Dinner in the Sky® įspūdžius kartu su unikaliais kulinariniais malonumais. Renginys vyks Rotušės aikštėje, kur profesionalų komanda į 50 metrų aukštį pakels stalą su 22 svečiais, ir jie kartu su savo draugais galės mėgautis unikaliausia jų gyvenime vakariene.
Renginio vakarienę ruoš geriausi vietiniai ir užsienio šefai. Dienos šefas paruoš tos dienos meniu ir valgius. Per vakarienę, vakaro seanso metu, dienos šefas asmeniškai prisijungs prie svečių 50 metrų aukštyje, kad juos aptarnautų ir pasikalbėtų apie savo valgius ir meniu. Ši išskirtinė atmosfera, ypatingas maistas ir tiesioginis bendravimas su talentingiausiais virtuvės meistrais visiems paliks neblėstančių įspūdžių.

Plačiau galite pasiskaityti čia: http://www.dinnerinthesky.lt/index.php?id=78

Tad linkime visiems geros savaitės versle.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą