2012 m. liepos 15 d., sekmadienis

NAUJA PARTNERIŲ REGISTRAVIMO TVARKA


Dėmesio,
Nuo 2012.07.24 9.00 visi nauji partneriai gali ir vėl būti registruojami, taip kaip ir anksčiau, kol nebuvo 25 Eur mokesčio už registraciją.


Tam, reikia, kad  visi 100% laikytųsi šių taisyklių: 
1. Užregistruoti naują partnerį sistemoje be pradinio užsakymo, bet su 300 PV nustatytu autopapildymu
2. Pasirinkti sumoketi 25 Eur registracijos mokesti per apmokejimo būdą "Bank transfer" (NEMOKĖKITE - tik pasirinkite šį būdą!)
3. Apmokėti pradinį užsakymą, taip, kaip ir darydavome anksčiau
4. Nusiųsti apmokėjimo kvitą ir registracijos formą kaip ir darėme paskutines savaites adresais: jclavas@gmail.com ir registrationform@erfolgsteam.cc
5. Jeigu taškai bus priskiriami tą pačią savaitę, kaip ir registruojama, registracijos mokesčio mokėti nereikės

Būkite atsargūs: Jums vis tiek reikės banko kortelės duomenų, tam, kad nustatyti Autopapildymą, ten negalima rinktis pasirinkimo "Bank transfer" - ŠIS BŪDAS TINKA TIK PRADINIAM UŽSAKYMUI!

Tai procedūra, kaip dabar keičiama visa registracija,  nes Alexas su komanda nebegali daugiau apdoroti visų partnetrių paraiškų.

Pasirūpinkite, kad kiekvienas jūsų komandoje gautų šią informaciją, nes ji galioja nuo rytojaus ryto! Alexas negarantuoja nieko, jeigu kas nors nesilaikys šių žingsnių!

Visais klausimais tiesiog kreipkitės į Jurijų Clavą +370 686 868 33 arba Kerli Kivisssar +37259936469.
El.paštas: registrationform@erfolgsteam.cc ir jclavas@gmail.com

Registruojant partnerius iš neatidarytų oficialiai šalių (Baltijos šalys, šveicarija, Ukraina ir t.t.) naudokite šį adresą, kaip ir anksčiau, oficialiose šalyse naudokite tikrus adresus:
Vardas, Pavardė
c/o Lifestyle Network AG
Carsonweg 62
64289 Darmstadt
Germany

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą