2012 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

Svarbios žinios iš Lenkijos


Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

rašome Jums iš Varšuvos, kur vakar vakae pasibaigė Monavie Europos konvencija trukusi čia dvi dienas. Ant scenos matėme daug nuostabių Monavie kompanijos lyderių, kurie pasakojo savo istorijas ir įrodė, kad nežiūrint to, kaip kam tai atrodo sunku, nežiūrint to, kaip kartais blogai pavyksta atlikti kai kuriuos tarpinius žingsnius, pravesti prezentacijas, kviesti ar pan., įmanoma pasiekti aukščiausių tikslų su Monavie. Net ir didžiausi kompanijos lyderiai darė ir daro klaidas, bet tai juos ir veda pirmyn. Svarbu mokytis iš klaidų, tobulėti ir judėti į priekį.

Greičiausiau autobusas su daugiau nei 60 partnerių iš Lietuvos jau pasiekė Vilnių, tad skubame pranešti svarbias žinias visiems:

1. Komandos lyderių planavimo susirinkimas
Pirmadienį, Rugsėjo 17 d., 19.0 val., kavinėj "Pekino antis", Algrido g. 2, Vilnius, organizuojame lyderių sustikimą, skirtą planavimui. Kviečiame visus partnerius nuo rango Bronze Executive ir aukščiau, susirinkti ir aptarti tolimesnių veiksmų planą, kuris padės lengviau įveikti įvairius sunkumus ir efektyviai judėti į priekį.

Partneriai kvalifikuoti rangais iki Bronze, po susitikimo susisiekite su savo sponsoriais, jeigu tiesioginis sponsorius nėra aktyvus, tai su aukščiau stovinčiu sponsoriumi tam, kad susidaryti jūsų veiksmų planą, jeigu norite kilti kvalifikacijos ir sėkmingai vysyti Monavie verslą.

2. Paskutinė galimybė įsigyti 10 d. ar 15 d. paketus senomis kainomis.
 Tiems, kas dar neatlikto papildomo 10 ar 15 dėžių užsakymo distribucijos lygio pasikėlimui (startavusiems iki Liepos 29 d.) ar startavo vėliau nei Liepos 31 d. su mažiau nei 10 dėžių yra pati paskutinė galimybė pasikelti savo distribiucijos lygį su 1000 taškų (10 dėžių) pagal senas produktų kainas  ir pasidinti savo Firsto order bonusą nuo 40$ iki 200$.Senos 10 ir  15 dėžių paketų kainos yra 999 Eur ir 1399 Eur atitinkamai, ir jos galios tik iki trečiadienio 22.00 val., Rugsėjo 19 d.!  Tad visi naujai startuojantys partneriai arba esami partneriai norintys pasikelti savo distribucijos lygį, leisiantį gauti ne 40$, o 200$ už asmeniškai pakviestą partnerį turi PASKUTINĘ galimybę tai pasidaryti pigiau!

Vėliau, esami partneriai galės tai padaryti, tik naujomis brangesnėmis kainomis iki Spalio 15 d.,  po kurios galimybė esamiems partneriams tai padaryti bus viiškai uždaryti. Ir tokios galimybės galios tik naujai startuojantiems.

Nuo trečiadienio 22 val. 10 ir 15 dėžių paketai kainuos 250 Eur ir 350 Eur brangiau: 
999 + 250 = 1250 Eur
1399 + 350 = 1750 Eur

Paskubėkite pasinaudoti šia galimybė ir pasidiidnkite savo komisinius 5 kartus, taip pat suteikia galimybę savo naujai startuojantiems partneriams tai padaryti PIGIAU!
3. Euro/Lito keitimo santykis mokant už produktus
Pervedant pinigus į Lietuvišką Monavie sąskaitą Euro/Lito kursas turi būti skaičiuojamas 1 Eur =3,5 Lt pervedant litais arba daromas tiesiogiai Eurais. Kadangi kompanija praranda nemažą procentą dėl kurso skirtumų.

4. 2013 metų Kovo 14-15 d. Monavie konvencija vyks LISABONOJE! 
Iki šios savaitės penktadienio, Rugsėjo 21 d. 14.00 val.  yra galimybė įsigyti bilietus už SPECIALIĄ kainą!
Užsakymus kas kiek bilietų norėtų įsigyti siųskite mums adresu jclavas@gmail.com (temoje nurodykite LISABONA) iki Penktadienio 14 val.,  kartu su apmokėjimo pavedimo kopiją

GALITE NAUDOTIS ŠIOMIS KAINOMIS:
  • 1-19 blietų į konvencija - 20 Eur/bilietas
  • >20 bilietų į konvenciją - 15 Eur/bilietas
  • 1-9 lėktuvo bilietų avansas - 80 Eur + vėlesnė priemoka už skrydį MAX. 70 Eur
    - Į kainą įskaičiuoti ir bilietai į konvencija
  • 10 bilietų lėktuvo bilietų avansų  800 Eur- įskaičiuoti 10 bilietų į konvenciją
    - įskaičiuota 1 dvivietis kambarys 3 naktmis 3* ar 4* viešbutyje
- Kainos galioja tik apmokėjimas iki Penktadienio 14 val.
- Dėl ypatingų kainų kainų - negalima atšaukti ir grąžintis pinigus
-
 Bilietai gali būti perparduoti juos pirkusio asmens TIK žmonės jo asmeninėse komandose arba kandidatams
- Bilietai privalo būti užregistruoti su juos naudosiančių žmonių vardais formoje, kuris bus paskelbta Skype chate iki 2012.10.14, vėliau ankstyvo užsakymo kainos nebegalios!

VĖLIAU KAINOS BUS:
  • 1 bilietas į konvenciją 40 Eur
  • 3 naktų dvivietis viešbutis 3* ar 4* viebutyje 150 Eur
  • 1 asmens skrydis pradedant nuo 200 Eur
    = prasidės nuo 410 Eur žmogui
PASINAUDOKITE GALIMYBE ĮSIGYTI BILIETUS SAU IR SAVO ESAMIEMS AR BŪSIMIEMS PARTNERIAMS UŽ MIN.  3 KARTUS MAŽESNĘ KAINĄ DABAR!

5. Prezentacijos šią savaitę vyks: antradienį, 09.18 ir ketvirtadienį, 09.20, 18.30 val. Vietą pranešime pirmadienį ryte.
Vieną prezentaciją per savaitę darysime gyvai, o antrą naudodami video klipą lietuvių kalba.
Prašome partnerių, kurie dar neapmokėjo komandos mokesčio 50 Lt už rugpjūtį ir rugsėjį padaryti tai šią savaitę.Grynais sumokėti galima adresu Lukiškių 5-112 kab. nuo 10.00 iki 18.00 val.
arba pavedimu į sąskaitą: LT887044060007317164, Jurijus Clavas

6. Yra galimybė užsiregistruoti į 90 dienų DIAMOND proveržio programą. 
Tai bus intensyvi verslo vystymo programą, truksianti 90 dienų ir leisianti jums padaryti DIDŽIŪLĮ proveržį savo Monavie versle. Programą ves Alexander Herr ir Vallo Arumae ir jų tikslas iki naujų metų komandoje turėti min,. 12 naujų DIAMOND lygio partnerių!
Programos metu jūs galėsite skambinti Alexander Herr ir Vallo Arumae, tam, kad jie užbaiginėti pokalbį su kiekvienu jūsų kandidatu ir padarytų jį partneriu!
Programos pradžia Spalio 15 d.
Maksimum bus priimta 48 dalyviai.
Norintys joje dalyvauti turi registruotis iki Rugsėjo 21 d.:
  • parašykite laišką adresu diamondrun@erfolgsteam.cc
  • pasiruoškite 500 neskambintų kandidatų sąrašą
  • laiške parašykite kodėl Jūs norite tapti Diamond rango atstovu ir, kodėl turėtumėte dalyvauti šioje programoje.

Pagarbiai,
Jurijus Clavas ir Jekaterina Clavienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą