2013 m. sausio 7 d., pirmadienis

Svarbios žinios


Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,
ką gi praėjo pirmi mūsų komandos mokymai 2013 metais, kuriuose atparėme nemažai naujienų ir veiksmų, padėsiančiu dar daugiau pasiekti šiais, Gyvatės, metais.

Siunčiame Jums keletą formų, kurių pagalba surinksime informaciją apie planuuojančisu dalyvauti konvencijoje, Kelio pradžios mokymuose ir papildomuose savigudos mokymuose.

1. Registracijos forma planuojantiems vykti į Lisabonos konvenciją, Kovo 15-16 d.
Kaip žinote š.m., Kovo 15-16 d. Portugalijoje, Lisabonoje, vyks Monavie Europos konvencija. Tai didžiausias kompanijos renginys, rengiamas vieną kartą per pusmetį. Tai tikri puiki proga pamatyti didesnį kompanijos paveikslą bei parodyti ir jį tiem, kas dar abejoja dėl prisijungimo.

Dauguma iš jūsų turite minimum po 3 bilietus į šį kompanijos renginį, kurie buvo įskaičiuoti į 5,10 ar 15 dėžių startą, jeigu startavote po Varšuvos konvencijos, kiti partneriai yra įsigije bilietų Varšuvos konvencijos metu. Jeigu neturite jų įskaičiuotų į startą arba nepirkote per Varšuvos konvencija, dar galite juos įsigyti mažesne kaina po 45 eur, per Monavie Virtualų ofisą:
https://www.monavievo.com/memberinfo/shop/productlist_catalog.asp?

Kadangi Lisabona toliau nei Varšuva, ir autobusais į ten taip paprastai ir pigiai nuvykti nepavyks, galvojame organizuoti bendrą partnerių, kurie planuoja dalyvauti, nuvykimą ir apgyvendinimą Lisabonoje. Tačiau tam mums reikia žinoti tokių žmonių skaičių.
Todėl prašome visus, kas planuojate vykti į Lisaboną, užsiregistruoti išankstinės registracijos formoje iki š.m. Sausio  11 d. (penktadienio) 22.00 val.

Registruokitės čia: http://tinyurl.com/lisabona-konvencija

2. Registracijos forma į "Kelio pradžios" mokymus
Nuo šiol, kiekvieną šeštadienį, 10.00 val. mūsų komandos ofise, Lukiškių 5-112 kab., Vilniuje, vyks "Kelio pradžios" (10 žingsnių) knygutės mokymai savaitės naujokams bei partneriams, kurie norėtų pakartotinai prasieiti per žingsnius patys.
Mokymus ves komandos lyderiai pakeitomis.
Mokymų trukmė: 3-4 val.
Mokymai yra  nemokami, tiems partneriams, kurie moka už ofiso išlaikymą (50 Lt), bei tokių partnerių  kandidatams.
Artimiausi mokymai vyks: Sausio 12, 19, 26 d.
Į Sausio 12 d. mokymus registruokitės bei registruokite partnerius iki 2013 Sausio 10 d. ketvirtadienio 22.00 val.

Registracija į mokymus čia: http://tinyurl.com/kelio-pradzia


3. Apklausa dėl papildomų saviugdos mokymų.
Intensyvių verslo mokymų metu pasiūlėme idėją taip pat rengti papildomus saviugdos mokymus komandos partneriams, kurie nori ugdytis įgūdžisu reikalingus sėkmingam verslo vystymui bei kitoms gyvenimo sferoms, taip pat jų kandidatams.Mokymai būtų rengiami kiekvieną mėnesį, pasiūlant įvairias aktualias temas ir tikrai mažesne nei rinkos, kaina. 
Kadangi idėja buvo palaikyta daugumos mokymų dalyvių siunčiame apklausą, kurios pagalba norime sužinoti, kokias temas norėtume mokytis pirmiausia, pagal tai pateiksime jums artimiausių mokymų tvarkaraštį.
Apklausą prašome užpildyti iki 2013 Sausio 11 d., penktadienio, 22.00 val.

Apklausą rasite čia: http://tinyurl.com/saviugda

4. AUTOPAPILDYMAI
Taip pat primename, kad  IKI KETVIRTADENIO (01.10)  22 VAL.  visi KAM YRA AUTOPAPILDYMAS ŠIĄ SAVAITĘ, TURI JĮ PADARYTI -  JEIGU NORITE  NEPRARASTI TAŠKŲ IR KVALIFIKACIJOS GAUTI KOMISINIAMS. TAIP PAT JEGIU NORITE KURTI VERSLĄ, KURIS ATEITYJE JUMS DUOTŲ PASYVIŲ PAJAMŲ.

Pasitikrinkite, savo Virtualiame Ofise  JŪSŲ STATUSĄ, ir jeigu jis yra NEAKTYVUS (Active: NO), tai reiškia, kad  Jums laikas daryti papildymą, jeigu norite toliau išlikti aktyvus versle.

Statusą galite pasitikrinti Virtualiame ofise, skyriuje Reports->Tree View skyriuje.

APMOKĖJUS AUTOPAPILDYMĄ ATSIŲSKITE INFORMACIJĄ IR PAVEDIMO KOPIJĄ MAN (jclavas@gmail.com) IKI 22 VAL.!

PRIMENAME, KAD PAPILDYMŲ KAININKĄ GALITE RASTI ČIA:  https://dl.dropbox.com/u/74409212/pricelist_lt.pdf

4. Komandinio mokesčio už Gruodį ir Sausį mokėjimas.
Prašome visų partnerių, kurie dar to nėra padarę, sumokėti komandinį 50 Lt mokestį už Lapkričio, Gruodžio ar Sausio mėn.iš kurio dengiamos bendros komandinės ilšaidos (viešbučio salės nuoma ir t.t.). Nuo mokesčio atleidžiami tik partneriai, kuriems tai yra pirmas mėnuo versle.
Apmokėti galite:
grynais adresu Lukiškių 5-112 kab. arba
pavedimu į sąskaitą:
UAB "ECOTERRA.LT"
Įm. kodas : 302584037
PVM mokėtojo kodas LT 10005896914,
Bitėnų g.2-9, Vilnius,
A/s : LT312140030002379081,
Nordea Bank Finland Plc.
Lietuvos skyrius

Pagarbiai,
Jurijus Clavas ir Jekaterina Clavienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą