2014 m. gegužės 11 d., sekmadienis

Gaukite Bonusus MonaVie Vadovų Elito Privalumų ir Pirmo žvilgsnio akcijų metu!

Monavie, mes žinoma, kad tinkamų produktų turėjimas tinkamu metu yra svarbu. Mes taip pat žinome, kad svarbu apdovanoti mūsų sunkiai dirbančių distributorių pastangas. Turėdami tai galvoje, mes atnaujinome esamą Vadovo užsakymo bonusų programą ir Pirmo žvilgsnio programą ir sukūrėme Vadovų Elito Privalumų ir Pirmo žvilgsnio akcijas, dabar galiojančias nuo 2014 Balandžio  19 d., Penktadienio iki 2014 Birželio 6 d. (487-492 savaitės), distributoriai tokie, kaip  ir Jūs turi galimybę gauti įspūdingus bonusus, dalindamiesi mūsų puikiais produktais ir padėdami kitiems kurti prasmingesnius gyvenimus.
Štai, kaip tai veikia. Pasirūpinkite, kad kiekvienas iš Jūsų asmeniškai registruojamų partnerių įsigytų Vadovo rinkinį arba Pirmo žvilgsnio rinkinį! Tai užtikrins, kad jie turėtų pakankamai produktų teisingai savo verslo pradžiai: jie turės pakankamai produkto asmeniniam vartojimui, pavyzdžiams ir mažmeniniams pardavimams. Kaip Jūsų atlygį už tai, kad padėjote distributoriams pradėti tinkamai, jūs ir toliau gausite Vadovų Užsakymo programos bonusu (200 GBU už Vyr. Vadovo rinkinį ir 100 GBU už Jaunesnio vadovo rinkinį) arba 40 GBU Pirmo žvilgsnio bonusą, ir papildomai Jūs gausite Vadovų Elito Bonusą ir Pirmo žvilgsnio Bonusą* pradedant 2-u asmeniškai užregistruotu distributoriumi:
1. Pirmo žvilgsnio rinkinio akcija;  užregistruokite naujus distributorius ir gaukite papildomą bonusą!
  • 2-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Pirmo žvilgsnio rinkiniu* = 40 GBU Pirmo žvilgsnio bonusas plius 10 GBU papildomai.
  • 3-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Pirmo žvilgsnio rinkiniu* = 40 GBU Pirmo žvilgsnio bonusas plius 20 GBU papildomai.
  • 4-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Pirmo žvilgsnio rinkiniu* = 40 GBU Pirmo žvilgsnio bonusas plius 30 GBU papildomai.
  • 5-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Pirmo žvilgsnio rinkiniu* = 40 GBU Pirmo žvilgsnio bonusas plius 40 GBU papildomai.
 * Jeigu pirmas užsakymas yra kažkuris iš Vadovų rinkinių (500 PV – Jaunesnio, 1000 PV – Vyresnio), jis bus skaičiuojamas į Elito Privalumų Akciją. Papildomas bonusas bus išmokamas vieną savaitę vėliau nei įprastinis komisinių išmokėjimas. Jūs turite būti aktyvus 100 PV tam, kad gauti Pirmo užsakymo bonusą ir papildomą bonusą.
 2.  Elito Privalumų Bonusas – užregistruokite naujus distributorius su Vadovų rinkiniais ir gaukite papildomus bonusus:
Pradedant nuo 2-o asmeniškai užregistruoto distributoriaus su Vadovo rinkiniu, Jūs gausite papildomus bonusus:
 Vyr. Vadovo rinkiniai
2-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 50 GBU (akcijos bonusas)
3-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 100 GBU (akcijos bonusas)
4-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 150 GBU (akcijos bonusas)
5-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 200 GBU (akcijos bonusas)

Su penkiais Vyr. Vadovo rinkinių užsakymais, Jūs iš viso galite uždirbti 1500 GBU! (susidedančių iš 1000 GBU pagal Vadovų užsakymo bonusų ir papildomų 500 GBU iš Vadovų Elito Privalumų Akcijos)
Jaunesnio Vadovo rinkiniai 

2-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Jaun. Vadovo rinkiniu = 100 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 25 GBU (akcijos bonusas)
2-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Jaun. Vadovo rinkiniu = 100 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 50 GBU (akcijos bonusas)
2-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Jaun. Vadovo rinkiniu = 100 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 75 GBU (akcijos bonusas)
2-as asmeniškai užregistruotas distributorius su Jaun. Vadovo rinkiniu = 100 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 100 GBU (akcijos bonusas)
Su penkiais Vyr. Vadovo rinkinių užsakymais, Jūs iš viso galite uždirbti 750 GBU!(susidedančių iš 500 GBU pagal Vadovų užsakymo bonusų ir papildomų 250 GBU iš Vadovų Elito Privalumų Akcijos)
 Alternatyva “Mix and Match”
Žiūrėkite pavyzdį žemiau
2-as asmeniškai registruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 50 GBU (akcijos bonusas)
3-as asmeniškai registruotas distributorius su Jaun. Vadovo rinkiniu = 100 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 50 GBU (akcijos bonusas)
4-as asmeniškai registruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 150 GBU (akcijos bonusas)
5-as asmeniškai registruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 200 GBU (akcijos bonusas)
6-as asmeniškai registruotas distributorius su Jaun. Vadovo rinkiniu = 100 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 100 GBU (akcijos bonusas)
7-as asmeniškai registruotas distributorius su Vyr. Vadovo rinkiniu = 200 GBU (Vadovo užsakymo bonusas) plius 200 GBU (akcijos bonusas)
Vadovų Elito Privalumų Akcijos metu, bonusai auga tiek, kiek jūs veikiate. Už kiekvieną Vadovo Rinkinio užsakymą viršijantį pirmus penkis, Jūs toliau gaunate aukščiausią galimą akcijos bonusą! Taigi imkitės veiksmų pasinaudoti elito akcija ir kelkitės aukštus tikslus!
* Vadovų Užsakymo Bonusų programa bus ir toliau išmokama reguliariai. Papildomi bonusai bus mokamai vieną savaitę vėliau įprastų išmokėjimų. Taikomos visos MonaVie komisinių plano taisyklės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą