2012 m. spalio 2 d., antradienis

Dėl Monavie siuntos ir šios savaitės autopapildymo

Dėmesio paskutinė informacija dėl Monavie siuntos į Lietuva.
Iš DHL gavome informaciją, kad siunta bus tik ateinantį pirmadienį (Spalio 8 d.). Tik neklauskite manęs dėl kokių priežasčių. Minėta, kad užtrunka dėl techninių kliūčių. Prašau visus apsišarvoti kantrybe ir noriu nuraminti visus partnerius. Siunta tikrai bus, tiesiog tokio didelio kiekio (virš 1000 dėžių) vienu metu į Lietuvą dar nebuvo siųsta, dėl to tai ne visą laiką gali būti sklandžiai įvykdyta pirmą kartą. 
 
Kviečiu tiesiog koncentruotis į tai kas tiktai veikia, o tai -  komisinių išmokėjimas iš Monavie visiems, kas vysto verslą sėkmingai. O sulčių dėžės ir kiti produktai TIKRAI atvyks.
 
Kadangi kitą savaitę būsime išvykę į Graikiją, turėsime rasti keletą partnerių, kurie galės pakuruoti siuntos atvykimą ir išdavimą.


Taip pat, primename, kad  IKI KETVIRTADENIO (10.04)  22 VAL.  visi KAM YRA AUTOPAPILDYMAS ŠIĄ SAVAITĘ, TURI JĮ PADARYTI -  JEIGU NORITE  NEPRARASTI TAŠKŲ IR KVALIFIKACIJOS GAUTI KOMISINIAMS. TAIP PAT JEGIU NORITE KURTI VERSLĄ, KURIS ATEITYJE JUMS DUOTŲ PASYVIŲ PAJAMŲ.

Pasitikrinkite, savo Virtualiame Ofise  JŪSŲ STATUSĄ, ir jeigu jis yra NEAKTYVUS (Active: NO), tai reiškia, kad  Jums laikas daryti papildymą, jeigu norite toliau išlikti aktyvus versle. 

Statusą galite pasitikrinti Virtualiame ofise, skyriuje Reports->Tree View skyriuje.

APMOKĖJUS AUTOPAPILDYMĄ ATSIŲSKITE INFORMACIJĄ IR PAVEDIMO KOPIJĄ MAN (jclavas@gmail.com) IKI 22 VAL.!

PRIMENAME, KAD GALIOJA NAUJOS KAINOS, KAININKĄ GALITE RASTI ČIA:  http://www.clavas.eu/monavie/monavie_kaininkas_lt.pdf

4 komentarai:

  1. Pastebėjau, kad kartais siuntų gabenimas gali užtrukti šiek tiek ilgiau, bet siuntos visada atkeliauja

    AtsakytiPanaikinti
  2. O man dhl siuntos visada laiku atkeliauja. Kol kas neturėjau jokių nusiskundimų, nes jei siunta uždelsia ar dar kokios bėdos, visada praneša, informuoja.

    AtsakytiPanaikinti
  3. logistikos kompanijos Vilniuje paprastai teikia geras siuntų gabenimo paslaugas. Pristatymas greitas ir patys vežėjai labai malonūs :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O man irgi visada DHL siuntos atkeliauja laiku. Greičiausiai, kaip ir minėjote, kad tai atsitiko dėl to, kad gabenamas 1000 dėžių siuntinys.

    AtsakytiPanaikinti