2013 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Sėkmės planavimas Tinklinės rinkodaros versle


Visose sėkmingose reklamos ar draudimo bendrovėse, kurios pardavinėje savo paslaugas ar produktus, kas mėnesį konsultantas planuojasi tikslus ir su savo vadovais nusimato veiksmų planą einamajam periodui.
Lygiai taip pat ir mes su Jumis turime organizuoti mėnesio tikslų planavimo procesą ir sukurti paprastą ir aiškų bet kokiam naujokui veiksmų planą.

Nežinote kaip? Kviečiame paskubėti registruotis į komandos mokymus Gegužės 25 d. Plačiau apie dalyvavimo sąlygas skaitykite čia: http://mvlietuva.blogspot.com/2013/04/monavie-sestadienio-mokymai-geguzes-25-d.html

Palaikykite savo sėkmę kasmėnesinių tikslų išsikėlimu

Jeigu Jūs su savo komanda nesikeliate tikslų ir uždavinių kiekvieną mėnesį, o kažkas tai daro savo komandoje, tai jis visada "padarys" Jus šiame versle. Suprantate, apie ką aš rašau?
Jo verslo našumas visuomet bus didesnei nei Jūsų, jis su komanda darys gerokai daugiau susitikimų su kandidatais, nei Jūs su savo neapmokytais ir nesistemiškais partneriais.

Pajamos versle visada auga palaipsniui

Taip pat labai svarbu suvokti, kad visi tie žmonės, kurie ateina pas mus, neuždirbs iš karto pinigų tokiu kiekiu, kurio jiems reikia normaliam gyvenimui ir prie kurio jie įpratę, dirbdami kitiems žmonėms.
Žinoma, yra produktai, yra galimybė uždirbti parduodant mažmeniniams klientams, tačiau mes turime suprasti, kad tai visiškai ne tie pinigai, dėl kurių ateia didžioji dalis žmonių į verslą.

Verslas  - tai ne darbas!

Ir, žinoma, bevystant verslą, jiems prireiks tam tikro laiko, kol jie pradės gauti nors tokias pajamas, kurios tenkintų jų kasdienius poreikius.
Tai verslas - tai ne dabras, tokia yra bet kokio verlso tiesa, pinigai neateina iš karto, tradiciniame versle atsiperkamumas atsiranda su metais, nekalbant jau apie pelną.
Spauskite "Like" jeigu sutinkate su šiais teiginiais, ir  parašykite komentaruose žemiau - ar Jūs esate įdiegę kasmėnesinį savo tinklinės rinkodaros verslo planavimą? Ar Jūs siekaite sėkmės tikslingai ar chaotiškai?

O norinčius gauti daugiau žinių ir įgūdžių, kviečiame paskubėti registruotis į komandos mokymus Gegužės 25 d. Plačiau apie dalyvavimo sąlygas skaitykite čia: http://mvlietuva.blogspot.com/2013/04/monavie-sestadienio-mokymai-geguzes-25-d.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą