2013 m. gegužės 21 d., antradienis

Svarbiausi tinklinės rinkodaros lyderio įgūdžiai


Tęsiant mūsų rubriką "Efektyvios tinlinės rinkodaros verlo vystymo technikos" šiandien norėčiau su Jumis pasikalbėti apie pagrindius ir bene svarbiausi įgūždius, kurie reikalinti tam, kad galėtumėte sukurti tvirtą, ilgalaikį ir stabilų verslą tinklinės rinkodaros industrijoje.
Pradedant vystyti savo Tinklinės rinkdaros arba MLM verslą mūsų pagrindinė ir, iš esmės, vienintelė užduotis - pristatyti informaciją apie mūsų atstovaujamos kompanijos produktus ir verslo galimybes.
 Tam, mus reikia išsiugdyti 4 būtiniausius įgūdžius:
  • Ieškoti kandidatų (potencialių klientų arba partnerių)
  • Kviesti juos į pristatymus ar susitikimus.
  • Vesti pristatymus ir susitikimus, kitaip tariant pristatinėti kompanijos produktus ir verslą.
  • Teisingai "įvesti" naujus partnerius į verslą

Piešiame ateities verslo viziją

O dabar įsivaizduokime, kad jūs jau subūrėte komandą, kurioje yra 25 partneriai, jūs surinkote šiuos žmones, beje ne svarbu, ar tai jūsų asmeniniai partneriai ar ne, kokiame tinklo lygyje jie yra nuo jūsų. 
Kiekvieną kartą, kai aš sudarau sutartį su nauju ir rimtu mano nuomone partneriu, aš stengiuosi jam perteiki šią informacija iš karto. Ypač jeigu tai yra verslininkas arba sėkmingas vadovas.
Aš stengiuosi nupiešti jam tai, kuo jam teks ateityje užsiimti. Arba bent jau, aš tai darau nepriklausomai nuo naujo partnerio profesinės patirties, bet kuriam naujam partneriui tuo metu, kai jis sukuria pirmą savo grupę iš 20-25 žmonių.

Viskas - Jūsų rankose

Taigi, štai ką aš sakau savo partneriams, tokiais atvejais: "Iš tiesų viskas priklauso nuo to, kokiam žmonių skaičiui tu, kartu su savo jau turima komanda, papasakosi apie mūsų kompaniją ir jos produktus bei verslą, koks žmonių skaičius tavo mieste ar šalyje sužinos apie tai iš tavęs ir tavo partnerių. Viskas priklauso tik nuo jūsų. Kaip gerai jūs patys įvaldysite ir kaip gerai sugebėsite perduoti šiuos įgūdžius Jūsų komandai. Viskas jūsų rankose.

Sistema ir žinios naujiems partneriams

Kaip jūs jau suprantate, patys savaime nauji partneriai jūsų komandoje, be sistemos ir žinių, negalės nieko rimto nuveikti, visas šis procesas priklauso nuo jūsų ir jūs turite jį organizuoti bei plėtoti.

Norite išmokti Monavie verlso vystymo sistemos ir perduoti žinias savo partneriams? Dalyvaukite Monavie šeštadienyje Gegužės 25 d. : http://tinyurl.com/monavie-sestadienis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą