2013 m. gegužės 2 d., ketvirtadienis

Taikaus kario pamokos. Būkite čia ir dabar


Jau pasidalinau su Jumis ne viena pamoka, kurias galima įžvelgti nuostabiame filme “Taikus karys” ir šiandien norėčiau pakalbėti  apie viena svarbiausių iš jų, kurią pavadinau“Būkite čia ir dabar”.
Nes būdami čia ir dabar, mes galime teisingai ir efektyviai atlikti veiksmus, kuriuo aprašomi kitose pamokose – neužteršti proto nereikalingomis šiūkšlėmis, mąstydami apie praeties nesėkmes, arba baimindamiesi jų ateityje; judėti procese link tikslo, nesustodami prieš kliūtis; pastebėti viską, kas vyksta aplink bei būti veiksmo dalimi.
Lygiai taip pat ir tinklinės rinkodaros versle, mes neturime užstrigti galvodami apie tai, kas buvo vakar - “vakar nepavyko, nes žmogus, kurį kviečiau susipažinti su mano verlsu, atsisakė, todėl ir šiandien greičiausiai nepavyks”. Tai jau įvyko ir Jūs to nepakeisite!
Taip pat nėra jokios prasmės tik svajoti apie ateitį nieko nedarant. Jeigu Jūs tik sėdėsite ir svajosite, “kaip būtų šaunu uždrbti po 1000 ar daugiau Eurų per savaitę iš savo tinklinės rinkodaros verslo”,  bet nieko dėl to nedarysite. O dar blogiau, jeigu tik svajosite apie tai kas buvo kažkada, o dabar nebeturite to “kaip būtų gerai, kad verslas duotų tokias pajamas, kaip prieš metus ar du, bet deja dabar to nėra..”, nes jeigu jūs tik kvaršinsite galva tokiomis mintimis ir nieko nedarysite, niekas nepasikeis!

Jūs turite būti čia ir dabar bei veikti, remdamiesi praeities patirtimi ir klaidomis, dėl rezultato ateityje.

Būtent tai leis Jums efektyviai atlikti veiksmus, kurie leistų Jums pasiekti didesnių rezultatų tiek versle, tiek ir gyvenime bendrai.
O tam, kad tai galėtumėte taikyti pastoviai, keletas rekomendacijų Jūms:
1. Priimkite sprendimą kiekvieną dieną perskaityti bent po keliasdešimt puslapių knygos arba paklausyti min. 30 min. audio įrašo, kurie ko nors Jus išmokytų.
2. Bent kartą per savaitę pasižiūrėkite pamokantį, motyvuojanti filmą, stenkitės iš jo gauti kuo daugiau įžvalgų sau.
3. Aptarkite tai ką sužinojote ar išmokote su savo komandos partneriais, draugais.
4. Nusistatykite kasdienius veiksmus, kurie leistų Jums ne tik siekti verslo rezultatų, bet tobulinti įgūdžius ir net tik verslo vystymo, bet ir kitų sferų.
5. Fiksuokite savo veiksmų rezultatus. Tai kas išmatuojama, gali būti pagerinta.

Mano užduotis Jums

Būkite čia ir dabar, pasinaudokite duotomis rekomendacijomis ir nemėginkite, o darykite. Pasinaudokite jomis 90 dienų ir pamatysite, kaip tai pakeis Jūsų verslą bei asmenybę.
O norintiems pasinaudoti galimybe įgyti labai naudingų ir reikalingų efektyviam darbui įgūdžių, siūlome užsiregistruoti į komandos saviugdos bei verslo vystymo mokymus, plačiau apie juos galite skaityti čia:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą