2013 m. gegužės 7 d., antradienis

PUIKI AKCIJA LAIMĖTI IPAD MINI!


Mieli partneriai

dabar mes turime net 2 akcijas iš kompanijos laimėti iPad Mini. Taip, kompanija iš tikro nori dovanoti Jums iPad mini :)
Pateikia informaciją, kad kiek detaliau paaiškinti akcijas: 
AKCIJA NR. 1. GALIOJA VOKIETIJAI (TAME TARPE IR LIETUVAI)

Kompanija dovanoja iPad Mini, jeigu Jūs 
  • pasiekiate Bronze Executive rangą nuo Distrbiutoriaus, Star, Star250, Stgar500 ar Star100 rango, ne vėliau nei iki 2013 m. Rugpjūčio 2 d., ir pakartojate savo pasiekimą dar 2 savaites iš eilės. 
  • jeigu jau esate Bronze ar aukštesnio rango, turite pasiekti kitą aukščiau esantį rangą iki  2013 m. Rugpjūčio 2 d., ir pakartoti jį dar dvi savaites iš eilės.

Akcijos periodas
Ši akcija galioja nuo 2013 Balandžio 6 d. iki 2013 Rugpjūčio 2 d. (432-448 savaitės).

Kitos sąlygos ir taisyklės: 
  • iPad Mini bus išsiųstas pasibaigus akcijai.
  • Kvalifikacijos reikalavimai: Jūs privalote būti kvalifikuoti per akcijos galiojimo laiką ir naudotis min. 100 PV autopapildymų.
  • 'jeigu Jūs kvalifikuojate ir gaunate iPad Mini, Monavie pasielieka teisę rango praradimo atveju, pvz. jeigu kažkas gražina prekes, išsaičiuoti iPad kainos kaštus iš ateities komisinių.

AKCIJA VISAI VAKARŲ EUROPAI )(TAPE TARPE IR LIETUVAI)

Vystyti Monavie verslą dabar dar labiau apsimok, dėl naujos iPad Mini akcijos. Nuo Gegužės 4 d., šeštadienio iki 2013 m. Spalio 4 d., penktadienio (savaitės 436-457) Jūs turite galimybę gauti šias Apple iPad Mini dovanas, tiesiog tęsdami tai ką geriausia darote, dalindamiesi MonaVie galimybe ir plaikydami Jūsų naujus partnerius!

Tai veiki štai kaip:
  1. Per pirmąją akcijos fazę nuo Gegužės 4 d., šeštadienio iki 2012 Birželio 14 d., šeštadienio (436-441 savaitės) užregistuokite keturis naujus partnerius, kiekvieną su min. 200 PV užsakymų.
  2. Nauji partneriai privalo išlikti aktyviais savo vietose su min, 200 PV, keturis mėnesius iš eilės, per akcijos kvalifikacijos laikotarpį.
Akcijos kvalifikacijos laikotarpis pasibaigs 2013 Spalio 4 d., penktadienį. Taigi prašome išnaudoti šį laiką, kad tenkinti reikalavimus Apple iPad Mini gavimui. Ar Jūs vis dar aktyvūs? 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą