2013 m. spalio 14 d., pirmadienis

Spalio mėn. Monavie veiksmų planas ir kvietimas veikti!

Spalio mėn. Monavie ir vėl paskelbė jau antrą veiksmų planą (kvietimo veikti) temą, kaip ir buvo žadėta daryti nuo Rugsėjo. Ir šį mėnesį, mes koncentruojamės būti Apyvartos Generatoriais! Kvietimo veikti temos yra skirtos tiek tam, kad įkvėpti Jus, tiek ir tam, kad padėti Jums pakelti Jūsų verslą į naujas aukštumas, dėka to, kad Jūs daugiau sužinote apie Monavie Europos strategiją.


Kaip Jūs galite būti Apyvartos Generatoriumi?
Jūs žinote, kad Monavie komisinių planas yra dosnus, ir Monavie didžiuojasi tuo, kad gali pasiūlyti pelningą planą apdovanoti Jūsų pastangoms. Tačiau ar Jūs žinojote, kad Jūsų gyvenimas iš tikro keičiasi kylant ranguose? Štai, kada vyksta stebuklai, štai, kada įgyjama gyvenimą keičianti patirtis, štai, kada apyvarta iš tikro pradeda augti ir Jūs kuriate draugystes ir partnerystes visam gyvenimui. 

Kilkite ranguose - po vieną vienu metu
Jūsų kvietimas veikti yra susidaryti judėjimo planą tam, kad kilti po vieną rangą per kitas 30 dienų ir padėti komandai daryti tą patį. Pradėkite nuo mažai ir kurkite savo kelią - tai Jūsų mėnuo tam,kad sukurti galinga judesio momentą ir amžinai trunkantį pokytį savo versle!

Pradėkite nuo keturių pajamas generuojančių veiklų taikymo kiekvieną dieną:

  1. Kurkite iš palaikykite sąrašą: Užsirašykite kiekvieno žmogaus vardą, kurį Jūs pažįstate, nedarydami sprendimo už juos. Tuomet, nuspręskite, kaip norite, kad atrodytų Jūsų verslas. Jeigu norite tarptautinio verslo, tuomet išnagrinėkite demografinius duomenis ir panardinkite save į tą aplinką. Visuomet aktyviau auginkite savo kandidatų sąrašą. 
  2. Kvietimas: Atraskite, ką Jūs galite padaryti dėl savo kandidatų, o ne ką jie galėtų padaryti dėl Jūsų. Priderinkite savo kvietimą, prie jų atsakymo į klausimą "kodėl?". Išnaudokite ne tik finansinio uždarbio galimybę, bet ir bendruomenės svertą, kurį suteikia Monavie. Mokykitės, treniruokitės ir gerinkite pakvietimo įgūdžius. 
  3. Parodykite planą: Organizuokite namų prezentacijas arba degustacijas arba susitikimus vienas su vienu. Naudokite šiuos susitikimus pristatyti kandidatams tiek produktus, tiek ir galimybę, tuo pačiu ugdydami savo lyderystės įgūdžius. Ir, naudojant eDeliverį įrankį, prezentacijos pateikimas yra lengvas ir paprastas net ir tarptautiniu mąstu! Įsitikinkite, kad Jūs naudojate visus prieinamus įrankius, kurie skirti padėti Jums. Tuomet pasikalbėkite vėl, aptardami pateiktą informaciją - tai gyvybiškai svarbu Jūsų tinkamo pakvietimo sėkmei. 
  4. Registravimas: Susipažinkite su savo naujų partneriu. Padėkite jam nustatyti koks turėtų būti jo pradinis užsakymas, priklausomai nuo jo poreikių it tikslų. 


Jeigu naudoti kiekvieną dieną, šios pagrindinės pajamų generavimo veiklos padės Jums pakelti Jūsų Monavie verslą nuo žemės ir siekti daugiau naujų rangų. Kilkime ranguose kartu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą