2013 m. gruodžio 24 d., antradienis

MonaVie Komisinių Plano Naujienos 2014 metais

Kompanija Monavie džiaugiasi galėdama pranešti apie Komisinių Plano naujienas ir pasikeitimus! MonaVie Dinamiškas Komisinių planas sukurtas tam, kad Jūs galėtumėte pasiekti finansinio stabilumo ir ilgalaikės sėkmės! Šie patobulinimai stiprina du Monavie komisinių plano pagrindus - Vadovo Bonusą (Executive Check Match) ir Lyderio bonusą (Leadership bonus). Taip pat supaprastinami reikalavimai Rubino ir aukštesnių rangų pasiekimui, o privelegijuotus klientus dabar bus galima pervedinėti į medį.*

Šie pakeitimai pradės galioti 2014 m. Vasario 1 d. (šeštadienį) (pagal JAV žiemos laiką; pradedant nuo 475 savaitės). Tą dieną arba artimiausiu metu po tos dienos pas Jus bus galimybė pamatyti tai savo Virtualiame ofise.

Spauskite čia tam, kad susipažinti su detalesne informacija apie pakeitimus. 

Monavie kompanija didžiuojasi garantuotomis išmokomis, kurių dydis siekia  50% nuo apyvartos ir toliau siekia tobulinti vieną iš geriausių komisinių planų tinklinės rinkodaros industrijoje. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs jau esate MonaVie distribiutorius, užsiimanti šią veikla, kaip papildoma ar pagrindine, Monavie mano, kad įvairios verslo galimybės, kurias siūlo kompanija, padės Jus suteikti gyvenimui didesnę prasmę.

*Naujo komisinių plano įsigaliojimą data gali kiek skirtis priklausomai nuo regiono.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą