2014 m. liepos 22 d., antradienis

Mokslas už Monavie RVL™


Kas daro Monavie RVL tokiu puikiu produktu? Monavie pateikia mokslinius paišikinimus, kad padėti mums suprasti Monavie RVL "Wow faktorių".

Subalansuotas Masto Pakaitalas:
 RVL Maistinis Kokteilis be glitimo kiekvienam suteikia:
  • Subalansuotą aukščiausios kokybės batymų mišinį (į kurį patenka visos būtinos amino rūgštys) ir angliavandenius.
  • Gerai virškinamą maisto pakaitalą
  • Pilnavertį 26 būtinš vitaminų ir mineralų šaltinį
  • Platų flavanoidų, karatenoidų, antiocianinų, proanticianidinų spektrą, prisidedantį prie pilno antioksidacinės apsaugos spektro.
  • Maistinga kokteilį be dirbtinių skonio stipriklių, spalviklių, saldiklių ar koservantų.
Pakalbėkime apie baltymus:
Kiekvieną skani Monavie RVL Maistingo kokteilio porcija suteikia 18 gramų aukštos kokybės baltymų iš penkių skirtingų baltymų šaltinių. Šie penki šaltiniai turi skirtingą įsisavimo laiką ir absorbuojasi mūsų kūne į kraują skirtingu dažniu, palaikydami kūne medžaigų apykaitą gerinantį baltymą ilgesnį laiką. Jūsų kūnui pastoviai reikia baltymų. Baltymai yra tai, kas palaiko medžiagų apykaitos greiti ir užtikrina, kad ji veiktų jums, o ne prieš jus. Turėdam tai mintyse, MonaVie naudoja tik pilnus baltymus, suteikiančius jūsų kūnui visas amino rūgštis, reikalingas optimaliai svorio kontrolei.

Pažvelkime atidžiau į MonaVie RVL Baltyminius kokteilius:
  • Išrūgų baltymų izoliatas ir koncetratas yra itin švarus baltymų šaltinis, kuris biologiškai gerai tinka žmogaus kūnui. Šios dvi išrūgų baltymų formos yra įsisavinamos į kraują per 1 - 2 valandas ir 3 - 5 valandas atitinkamai.
  • Išrūgų baltymų hidroizoliatas yra aukščiausios kokybės baltymas, kuris absorbuojasi į kraują per 15-20 minučių. Šis labai savitas baltymas yra apdorotas virškinimo enzimų, leidžiančių greitesnį jo įsisavinimą ir nepalyginamą virškinamumą.
  • Kalcio Kazeinatas yra pieno baltymų forma, kuri skyla lėčiau nei išrūgų baltymai, suteikdama ilgalaikį amino rūgščių išskyrimą.
  • Pieno baltymų izoliatas - tai kocentratas, kuris suteikia tuos pačius baltymus, kurie randami šviežiame piene. Pieno baltymai prideda didelį aukštos kokybės amino rūgščių kiekį tiems produktams, kurie padeda jums įgyti ir išlaikyti gryną raumenų masę, didina pilnumo jausmą ir gerina jų tekstūrą.
Kas per sujudimas dėl ląstelienos?
MonaVie RVL Maistinis kokteilis turi unikalų ląstelienos mišinį, kuris vadinasi Fibersol®-2 . Šis virškynimui atsparus maltodekstrinas yra dietinė ląstelienos forma, kuri naudojama ilgesniam alkio malšinimo periodui po maisto vartojimo ir padidina specifinių sotumo hormonų, išskiriamų skrandyje, kurie padeda pasakyti jūsų smegenims, kad jūs jau sotūs. Klinikiniuose tyrimuose, žmonės, kurie vartojo Fibersol® -2 jautėsi sotūs ilgiau nei tie, kurie nevartojo.

Vitaminai ABC
RVL Maistingi kokteiliai sudėtyje turi 26 būtinus vitaminus ir mineralus. Nuo A, C, D, E, ir B vitaminų (tiamino, riboflavino, niacino, B6, folatų, B12, biotino ir pantoteno rūgšties), iki tokių mineralų, kaip kalcis, geležis, fosforas, jodas, magnis, cinkas, selenas, manganas, chromas, molibdenas, chloridas, ir žemo lygio soda bei kalis.

Natūralūs saldikliai
MonaVie naudoja tik natūralius saldiklius RVL Maistingų kokteilių sudėtyje, tokius kaip Stevia ir Palatinozė®.  Stevia (Reb-A) yra naūralus, nulio kalorijų saldiklis, išgaunamas iš Pieų Amerikos augalo lapų, Stebvia rebaudiana. Palatinozė, taip pat vadinama izomaltulioze, yra nauja ir natūrali žemo glikeminio indekos angliavandenių forma. Ji randama natūraliai medaus ir cukrinių runkelių ekstrakte. Šie išskirtiniai, sveikesni angliavandeniai skyla daug lėčiau lyginant su cukroze (stalo cukrumi) ir kitais panašiais cukrais. Kadangi jie nėra greitai suskaidomi, energija iš Palatinozės išlieka ilgiau ir būna stabilesnė.
Jokių dirbtinių skonių, spalvų, saldiklių ar konservantų.
Šiandien, vartotojai dažniau domisi ko nėra maiste, nei kas jame yra. Jūs nerasite dirbtinių skonių, spalvų, saldiklių ar konsevantų Monavie RVL kokteiliuose. RVL koteiliuose taip pat nėra ir pesticidų. 

Geras skonis
Jums nereikia mokslo tam, kad pajusti puikų abiejų RVL (Šokolado uogų ir vanilinio) kokteilių skonį. Jie kalba patys už save.


Naudokitės šia informaciją kiek tik reikia. Tikime, kad ji padės Jums kokybiškai pateikti atsakymus Jūsų potencialiems klientams ir partneriams!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą