2014 m. liepos 28 d., pirmadienis

Kuriant Prasmingesnį Gyvenimą: Produktai su Tikslu

Kas išskiria Monavie iš kitų? Prasmingesnio Gyvenimo Galimybė!
Prasmingesnių gyvenimų kūrimo tikslas yra pačiame Monavie pagrinde. Monavie didžiuojasi, galėdama pateikti aukščiausios kokybės tikslinius produktus visame pasaulyje. Monavie tiki pagalba Jums dalintis šiais skaniais produktais su žmonėmis, kurie Jums rūpi. Taip pat Monavie tiki būtinybe suteikti visus resursus, kurių Jums reikia tam, kad dalintis šiais sveikais produktais tam, kad galėtumėte padėti kitiems gyventi prasmingesnius gyvenimus.
Todėl neseniai Monavie su džiaugsmu pristatė, MonaVie Europos Prasmingesnio Gyvenimo kompaniją. Joje, Monavie apžvelgia savo produktus ir pabrėžia tai, kas daro juos ypatingais - kas daro juos išskirtiniais. Ankstesniame straipsnyje pateikėme vertimą apie RVL Baltyminį kokteilį, šį kartą skaitykite apie Monavie Active.
Ar smūgis jūsų žingsniui ar  Monavie Active™?
Šiltuoju metų laiku žmonės visus mėgaujasi gamta ir lauko sportu, Monavie džiaugiasi, galėdama daugiau papasakoti apie Monavie Active.
Sukurtas tam, kad padėti gyventi aktyvų gyvenimą , Monavie Active® sudėtyje turi Brazilišką açai uogą - vieną iš geriausių gamtos dovanų - ir 18 kitų naudingų vaisių. Sukurtas su gliukozaminu, šis antioksidantų pilnas mišinys suteikia Jums natūralios prigimties polifenolius ir vitaminą C, kurie padeda noramliai kolageno gamybai ir sąnarių funkcijai. Monavie Active siūlo aukštą antioksidantų kiekį, įskaitant ir natūralų vitaminą C, kuris padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacijos žąlos ir padeda aktyviam gyvenimo būdui. Sukurtas tam, kad skatinti aktyvumą ir atsistatymą, šis atgaivinantis gėrimas suteikia Jūsų kūnui resursus, reikalingus tam, kad judėti. 
Ar Jūs žinojote?
  • 2009 metais buvo atliktas nepriklausomos JAV laboratorijos atliktas tyrimas, kuriam vadovavo Natūralių ir Medicinos produktų tyrimo skyrius iš AIBMR Life Sciencse, tyrimo tikslas buvo nustatyti ar geriant Monavie Active kinta antioksidantų aktyvumas ir lygis žmogaus kūne.  Tam buvo pasirinkta "dvigubo slaptumo", placebo kontroliuojama, mišri bandymų grupė.
  • Asmenys, vartojantys  Monavie Active turėjo ženklų antioksidantų padidėjimą, ir atsparumą laisvųjų radikalų žalai. Šis tyrimas taip pat teigia, kad geriant 120 ml Monavie Active per dieną galima padėti išsaugoti sveiką kraujagyslių sistemą, didinant antioksidantų kiekį kūne.*
Kas daro antioksidantus tokiais ypatingais?
Antioksidantai veikia, kaip ląstelių apsauga mūsų kūne, kuri  užkerta kelią laisviems radikalams pažeisti milijonus sveikų veikiančių ląstelių. Jie daro tai atiduodami elektroną nestabiliems laisviesiems radikalams, kuris neutralizuoja jų žalingą poveikį. Palikti be priežiūros, laisvieji radikalai gali pažeisti sveikas ląsteles ir įtakoti priešlaikinį senėjimą bei daugelį chroniškų ligų.
Norite pateikti šią informaciją ir daugiau savo kandidatams? 

Geriausias būdas tam dalyvauti  Liepos 31 d.  Monavie atvirame galimybių vakare, ir būti ten ne vieniems!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą