2014 m. rugpjūčio 4 d., pirmadienis

Kaip Monavie RVL padeda Jums kontroliuoti savo svorį?

Mes visi žinome, kad yra šimtai svorio kontrolės programų. Kai kurios koncentruojasi į žemą kalorijų lydį, mažai angliavandenių, ar riebalų. Tuo pačiu metu nutukimo lygis toliau auga. Suprasdama poreikį pokyčiams, Monavie sukūrė išskirtinį svorio kontrolės sprendimą. Štai, kodėl Monavie tiki, kad kiekvienas turėtų išmėginti Monavie RVL:
Trys maistinių medžiagų lygiai
MonaVie RVL remiasi labai svarbiu svorio mažinimo principu, kuri atrodo ignoruoja dauguma konkurentų. Beveik visi tyrimai, kurie demonstravo ilgalaikę sveikos mitybos naudą, rėmėsi
didesnio maistinių medžiagų tankio gavimu, esant mažiausiam kalorijų kiekiui.
MonaVie RVL turi tris maistinių medžiagų lygius, kurių Jums reikia iš maisto:
Makro medžiagos:
  • Angliavandeniai
  • Baltymai
  • Riebalai
Mikro medžiagos
  • Vitaminai
  • Mineralai
Fito medžiagos
  • Aptinkamos antioksidantais turtingame maiste
Dauguma iš mūsų neturi problemų gauti pakankamą kiekį angliavandenių, baltymų ar riebalų, tačiau reikia daugiau pastangų, kad valgyti maistinėmis medžiagomis turtingą maistą.
Kartais pasirodo, kad skaniausi valgiai turi mažiausia maistinių medžiagų kiekį. Raudona mėsa ir net žuvis bei paukštiena turi žemą maistinių medžiagų koncentraciją, kai lyginame su vaisiais ar daržovėmis.
Vienas iš didžiausių iššūkių yra tai, kad maistas, turintis žemą maistinių medžiagų koncentraciją yra patogus ir malonus valgyti, tuo metu kai sveikas maistas reikalauja daugiau planavimo.
Aukščiausios kokybės šaltiniai
Monavie išnaršė žemės rutulį ir peržiūrėjo praktiškai kiekvieną valgį ir kiekvieną maisto ingridientą, kiekvieną maisto koncentratą ir kiekvieną augalinį komponentą, kuriuos manė galint vaidinti svarbų vaidmenį svorio kontrolėje. Monavie koncentravo savo pastangas į produkto, kuris turėtų didesnį kiekį maistinių medžiagų ir tuo pačiu mažiau kalorijų, kūrimą. Taip gimė Monavie RVL.
MonaVie RVL turi didelę maistinių medžiagų koncentraciją, yra patogus ir puikaus skonio!
MonaVie RVL kokteilis yra puikaus skonio, maistinėmis medžiagomis turtingas produktas, kuri suteikia platesnį maistinių medžiagų spektrą, nei įprastas maistas - tik su puse kalorijų. Kiekviena porcija padeda jums kontroliuoti savo svorį sveiku būdu.
Mes kviečiame jus atrasti arba dar kartą patirti skanų Monavie RVL Šokolado Uogų ar Vanilinio kremo skonio kokteilį. Tik vienas Monavie RVL kokteilis suteikia antioksidantų, tokių kaip Vitaminas A,C ir E, kartu su pro-biotine ląsteliena virškinimo trakto sveikatai ir išrūgų baltymais, padedančiais išlaikyti gryną raumenų masę, siekiant jūsų svorio kontrolės tikslų.
Ar norite sumažinti svorį, išlaikyti sveiką, ar pagerinti jūsų bendrą mitybos racioną, MonaVie RVL maistingas kokteilis yra skirtas jums*. Jums patiks tai, ką šis skanus ir nuostabus produktas gali padaryti jūsų kūnui ir verslui!
Norite, kad ir Jūsų aplinkiniai daugiau sužinotų apie Monavie RVL bei kitus produktus? Kvieskite Juos į kitą Monavie atvirą renginį, kuris vyks Rugpjūčio 26 d. 18:30 val. Registracija čia: http://tinyurl.com/euroconnect-event
*Kai naudojama pilna sistema ir kombinuojama su tinkama mityba ir reguliariais fiziniais pratimais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą