2015 m. sausio 7 d., trečiadienis

Nauji metai, dviguba Galimybė!

2015 metai bus istoriniai metai Monavie. Mes norime pradėti šios metus neatidėliotinu judesio šuoliu. Mes imame savo iki šiol sėkmingiausią programą ir darome ją 2 kartus geresne! Pristatome riboto laiko dvigubų Vadovų Užsakymo bonusų akciją! Pradedant nuo Sausio 3 iki Vasario 27 (523-530 savaitės) visi Vadovų Užsakymų Bonusai yra DVIGUBINAMI.

VUB (angl. EOB) programa yra vienas iš Monavie ramsčių. Tam, kad paskatinti distributorius visoje Europoje imtis veiksmų Prasmingesnio gyvenimo link, ši programa smarkiai prisideda prie jūsų verslo augimo.

Kaip tai veikia:

Įsitikinkite, kad kiekvienas iš Jūsų asmeniškai užregistruotų partnerių įsigytų Vadovo rinkinį registracijos metu. Tai užtikrins, kad jie turėtų pakankamai produktų pradėti savo verslą tinkamai: jie turės pakankamai produktų asmeniniam vartojimu, demonstravimui ir mažmeniniams pardavimams. Kaip Jūsų atlygis už tai, kad padėjote naujai užregistruotiems distributoriams pradėti nuo tinkamų žingsnių, šis bonusas bus padvigubintas, maksimizuojant momentinę investicijų grąžą:

  • Kai Jūsų asmeniškai užregistruotas distributorius įsigyja Vyr. Vadovo rinkinį (1000 PV), Jūs uždirbate Vadovo Užsakymo Bonusą, kurios dydis 200 GBU – Dabar 400 GBU.
  • Kai Jūsų asmeniškai užregistruotas distributorius įsigyja Jaun. Vadovo rinkinį (1000 PV), Jūs uždirbate Vadovo Užsakymo Bonusą, kurios dydis 100 GBU – Dabar 200 GBU.

Sąlygos ir taisyklės:
  • Sponsorius privalo būti aktyvus 200 PV

Padvigubinkite savo sėkmę su Monavie!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą