2015 m. gegužės 3 d., sekmadienis

Jeunesse perėjimo naujienos: Užregistruoti į Jeunesse automatiškai & Neleidžiama jokio pervyliojimo

Dėmesio, Monavie labai džiaugiasi dėl strateginio aljanso su Jeunesse kompanija ir žino, kad daugima iš mūsų taip pat yra sužavėti galimybe pradėti dirbti kartu su Jeunesse. Kartu su puikiai naujais produktais ir dosniu finansinio atlygio planu, galimybės augimui yra didžiulės.
Tačiau, svarbu, kad visi teisingai supratumėte šiuos du dalykus:
  • Užsiregistravę Monavie, Jūs automatiškai būsite užregistruoti Jeunesse
Per artimiausias keletą savaičių. Monavie pereis į Jeunesse ir prisijungs prie Jeunesse komisinių plano. Tuo metu, Monavie distributoriai ir privilegijuoti klientai automatiškai taps Jeunesse distributoriais ir privilegijuotais klientais.  Jums nereikia pasitraukti iš Monavie ir iš naudo reigstruotis į Jeunesse ar ieškoti kitos vietos. Jūs ir Jūsų medis bus nepastebimai perkeltas. Jeigu Jūs užregistruosite naują distributorių iki perklėimo, jis taip pat automatiškai taps Jeunesse šeimos dalimi.
  • Pervyliojimas NĖRA leidžiamas
Ši priemonė skirta apsaugoti tai, ką jūs sunkiai kūrėte. Kompanija supranta, kad šiuo metu sklinda įvairios žinutės, kaip kad:
  • “Jums reikia užsiregistruoti į Jeunesse dabar, kad užsirezervuoti vietą."
  • “Registruokitės dabar, kad gauti geresnę vietą mano komandoje."
  • “Nelaukite perkėlimo, registruokitės dabar, kad įgauti pranašumą."
Tačiau, štai, ką Jeunesse įkurėja Wendy Lewis pasakė apie šią temą nuo pat pradžių: "Mes negalime leisti pervyliojimo nei viena iš krypčių. Etikos ir taisyklių atitikimo kontrolės tarnyba bus įtraukiama iš karto, jeigu tik bus nustatytas pervyliojimo bandymas. Mes įsipareigojame apsaugoti vientisumą mūsų struktūrose."
Tiek Monavie, tiek Jeunsse yra rimtai nusiteikusios apsaugoti verslą, kurį jau turite. Jeigu kažkas iš Jeunesse mėgin pervylioti jus, prašome informuoti el.paštu: compliance@jeunesseglobal.com.
Monavie supranta, kad gali kilti ir daugiau klausimų ir todėl nuosekliai dirba tam, kad gauti ir komunikuoti visą informaciją iš karto, kai tik ji tampa prieinama. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą