2012 m. gruodžio 10 d., pirmadienis

Svarbi informacija


Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

1. Šios savaitės autopapildymai.
Primename, kad  IKI KETVIRTADENIO (12.13)  22 VAL.  visi KAM YRA AUTOPAPILDYMAS ŠIĄ SAVAITĘ, TURI JĮ PADARYTI -  JEIGU NORITE  NEPRARASTI TAŠKŲ IR KVALIFIKACIJOS GAUTI KOMISINIAMS. TAIP PAT JEGIU NORITE KURTI VERSLĄ, KURIS ATEITYJE JUMS DUOTŲ PASYVIŲ PAJAMŲ.
Pasitikrinkite, savo Virtualiame Ofise  JŪSŲ STATUSĄ, ir jeigu jis yra NEAKTYVUS (Active: NO), tai reiškia, kad  Jums laikas daryti papildymą, jeigu norite toliau išlikti aktyvus versle.
Statusą galite pasitikrinti Virtualiame ofise, skyriuje Reports->Tree View skyriuje.
APMOKĖJUS AUTOPAPILDYMĄ ATSIŲSKITE INFORMACIJĄ IR PAVEDIMO KOPIJĄ MAN (jclavas@gmail.com) IKI 22 VAL.!
PRIMENAME, KAD GALIOJA NAUJOS KAINOS, KAININKĄ GALITE RASTI ČIA:  http://www.clavas.eu/monavie/monavie_kaininkas_lt.pdf

2. Prezentacijos Vilniuje.
Vilniuje šią savaitę susitikimai vyks viešbutyje GRATA, ten susitikinėsime su kandidatais nuo 13.00 iki 21.00 val. išskyrus penktadienį.

3. Pastovi produktų bei instrumentų atsiėmimo vieta.
Informuojame, kad nuo šiol visus produktus bei kitą medžiagą galėsite atsiiminėti adresu  Lukiškių 5-112 kab., Vilniuje. Šios patalpos taip pat galės bus naudojamos ir partneriu darbui. Patalpose yra internetas, greitu metu įrengisme kampą susitikimams.

4. Komandinio mokesčio už Gruodį ir Lapkritį mokėjimas.
Prašome visų partnerių, kurie dar to nėra padarę, sumokėti komandinį 50 Lt mokestį už Gruodžioir Lapkričio mėn.iš kurio dengiamos bendros komandinės ilšaidos (viešbučio salės nuoma ir t.t.). Šiuo metu turime apmokėti sąskaitą už spalio mėn. prezentacijas Grata viešbutyje. Nuo mokesčio atleidžiami tik partneriai, kuriems tai yra pirmas mėnuo versle.
Apmokėti galite:
grynais adresu Lukiškių 5-112 kab. arba
pavedimu į sąskaitą: Įm. kodas : 302584037
PVM mokėtojo kodas LT 10005896914,
Bitėnų g.2-9, Vilnius,
A/s : LT312140030002379081,
Nordea Bank Finland Plc.
Lietuvos skyrius

5. Dėl kelionės į Naujametinį kruizą
Nenorėdami skaidyti komandos į dvi keliones (tuos kas kvalifikavosi į naujametinį kruiza ir tuos kas kvalifikavosi į Turkijos kelionę per Alexandro akcijas), šias keliones apjungėme, tad visi kas kvalifikavosi per mūsų akciją ar kitas Alexandro skelbyas akcijas, vyks į Turkiją.

Tačiau tam, Jums reikia užsiregistruoti:
1) Visi, kas manote, kad esatę kvalifikavęsi kelionei per mūsų kacija į naujametinį kruizą, atsiųskite mums laiškus apie tai.
Primename, kad kelionei gali kvalifikuotis partneriai dalyvavę paskutiniuose mokymuose Kaune (2012.09.8-9) bei jų nauji partneriai.
Tam jie turi nuo 2012 09 09 iki 2012 11 30:
  • —3 savaites iš eilės arba bet kurias 4 savaites pasiekti Bronze Executive kvalifikaciją
  • Jau esantiems Bronze ar aukštesniame lygyje: 3 savaites iš eilės arba bet kurias 4 savaites pakartoti esamą kvalifikaciją
Jeigu manote, kad jau įvykdėte šias sąlygas atsiųskite mums laišką, su savo paraiška. Laiško temoje turi būti įrašyta "KRUIZAS". Laiške parašykite savaites, kada pasiekėte Bronze ar aukštesnį lygį bei prikabinkite vaizdą iš ofiso, kur tai matoma (geriausia bonus report arba snapshot).

 2) Jeigu kvalifikavotės per kažkurią iš Alexandro akcijų kelionei į Turkiją, būtinai užsiregistruokite formoje:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dHFDYkVPaThlV00xeHhPbGFZbVRnTEE6MA#gid=0
Nurodydami akciją per kurią kvalifikacotės.



Pagarbiai,
Jurijus Clavas ir Jekaterina Clavienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą