2012 m. gruodžio 18 d., antradienis

Svarbios informacijos suvestinė

Svarbi informacija

Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

1. Šios savaitės autopapildymai.
Primename, kad  IKI KETVIRTADENIO (12.20)  22 VAL.  visi KAM YRA AUTOPAPILDYMAS ŠIĄ SAVAITĘ, TURI JĮ PADARYTI -  JEIGU NORITE  NEPRARASTI TAŠKŲ IR KVALIFIKACIJOS GAUTI KOMISINIAMS. TAIP PAT JEGIU NORITE KURTI VERSLĄ, KURIS ATEITYJE JUMS DUOTŲ PASYVIŲ PAJAMŲ.
Pasitikrinkite, savo Virtualiame Ofise  JŪSŲ STATUSĄ, ir jeigu jis yra NEAKTYVUS (Active: NO), tai reiškia, kad  Jums laikas daryti papildymą, jeigu norite toliau išlikti aktyvus versle.
Statusą galite pasitikrinti Virtualiame ofise, skyriuje Reports->Tree View skyriuje.
APMOKĖJUS AUTOPAPILDYMĄ ATSIŲSKITE INFORMACIJĄ IR PAVEDIMO KOPIJĄ MAN (jclavas@gmail.com) IKI 22 VAL.!
PRIMENAME, KAD GALIOJA NAUJOS KAINOS, KAININKĄ GALITE RASTI ČIA:  http://www.clavas.eu/monavie/monavie_kaininkas_lt.pdf

2. Prezentacijos Vilniuje.
Vilniuje šią savaitę susitikimai vyks viešbutyje GRATA, ten susitikinėsime su kandidatais nuo 13.00 iki 21.00 val. išskyrus penktadienį.

3. Dėl papildomų starto galimybių
Kaip žinote neseniai buvo apskelbti nauji variantai startui. Jų formą galima rasti čia:
http://j.mp/monavie-freedom-packages-for-a-stabile-business 
Mūsų rekomendacija yra tiesiog sumaišyti jūsų naujų partnerių pradinius užsakymus  su naujais paketais santykiu 50/50, tai duos didesnį stabilumą jūsų verslui. Įsivaizduokite, kad įgyjate partnerį, kuris startuoja su 10 dežių ir yra iš karto aktyvus pusę metų ar metus, ir duoda jums stabilias pajamas nuo jo papildmų kas mėnesį. Tai iš karto jau yra pasyvios pajamos. Įsivaizduokite, kad turite tokių partnerių 10-20, tai jau 2000-4000 taškų kas mėnesį vien tik nuo jų papildymų.
Esami partneriai iki 2012.12.31 irgi galės pasinaudoti tokia galimybę ir įsigyti pusės metų ar metų papildymo opciją. Kaip tai padaryti Aelxandras praneš netrukus atskirai.


4. Komandinio mokesčio už Gruodį ir Lapkritį mokėjimas.
Prašome visų partnerių, kurie dar to nėra padarę, sumokėti komandinį 50 Lt mokestį už Gruodžioir Lapkričio mėn.iš kurio dengiamos bendros komandinės ilšaidos (viešbučio salės nuoma ir t.t.). Šiuo metu turime apmokėti sąskaitą už spalio mėn. prezentacijas Grata viešbutyje. Nuo mokesčio atleidžiami tik partneriai, kuriems tai yra pirmas mėnuo versle.
Apmokėti galite:
grynais adresu Lukiškių 5-112 kab. arba
pavedimu į sąskaitą: Įm. kodas : 302584037
PVM mokėtojo kodas LT 10005896914,
Bitėnų g.2-9, Vilnius,
A/s : LT312140030002379081,
Nordea Bank Finland Plc.
Lietuvos skyrius

5. Dėl kelionės į Naujametinį kruizą
Atkreipiame dėmesį, kad informaciją apie kvalifikaciją kelionei i Turkiją reikėjo siųsti mums iki praeito ketvirtadienio ( 12.13)  arba Alexandro formą pildyti iki penktadienio (12.14), jeigu jūs tai padaėte vėliau, į kelionę nepateksite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą