2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

Dėl autopapildymų ir mokymų

Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

Primename, kad  IKI KETVIRTADENIO (12.27)  22 VAL.  visi KAM YRA AUTOPAPILDYMAS ŠIĄ SAVAITĘ, TURI JĮ PADARYTI -  JEIGU NORITE  NEPRARASTI TAŠKŲ IR KVALIFIKACIJOS GAUTI KOMISINIAMS. TAIP PAT JEGIU NORITE KURTI VERSLĄ, KURIS ATEITYJE JUMS DUOTŲ PASYVIŲ PAJAMŲ.

Pasitikrinkite, savo Virtualiame Ofise  JŪSŲ STATUSĄ, ir jeigu jis yra NEAKTYVUS (Active: NO), tai reiškia, kad  Jums laikas daryti papildymą, jeigu norite toliau išlikti aktyvus versle.

Statusą galite pasitikrinti Virtualiame ofise, skyriuje Reports->Tree View skyriuje.

APMOKĖJUS AUTOPAPILDYMĄ ATSIŲSKITE INFORMACIJĄ IR PAVEDIMO KOPIJĄ MAN (jclavas@gmail.com) IKI 22 VAL.!

PRIMENAME, KAD GALIOJA NAUJOS KAINOS, KAININKĄ GALITE RASTI ČIA:  http://www.clavas.eu/monavie/monavie_kaininkas_lt.pdf

Taip, pat nepamriškite, kad iki 2012.12.31 visi esami partneriai gali pasinaudoti galimybę įsigyti 6 mėnesių arba 18 mėnesių aktyvumą. Tam reikia apmokėti 2+5 arba 2+12+6 paketą iš šios registracijos formos: http://j.mp/ultimate-freedom-packages-and-trial-packages
O jeigu tuo pačiu norite pasinaudoti galimybe pasikelti savo starto bonusus iki 200 ar 300 dol. tuomet galite tai padaryti apmokėdami 10+5 - 6 mėnesių, 10+5 - 12 mėnesių arba 15+5 - 6 mėnesių paketus iš šios formos: http://j.mp/monavie-freedom-packages-for-a-stabile-business

TAIP PATP PRIMENAME, KAD ARTĖJA MOKYMAI!
Tad nepamirškite užsiregistruoti į Sausio 5-6 d. mokymus, jeigu dar to nepadarėte, bei registruokite ir savo kandidatus! Įsitikinkite, kad visi jūsų partneriai taip pat tai padarė. Tai turite padaryti iki Sausio 2  d. 22.00 val.   
Juk mokymai papildomai nekainuoja nei jums nei jūsų aktyviems partneriams, išnaudokite šią progą įgyti žinių, reikalingų verslo vystymui, pabendrauti ir pasikeisti patirtimi.

Registacija čia: http://j.mp/lithluanian-intensivetraining
Mokymai vieta bus paskelbta vėliau.
Registracija nuo 10.00
Pradžia nuo 11.00

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą