2013 m. rugpjūčio 17 d., šeštadienis

Naudokitės kompanijos spec.pasiūlymais!

Mieli partneriai,

primename, kad galite naudotis dviem kompanijos paskelbtomis akcijomis

Gauk 3-už-2 Original Vasaros Akcija
Tiesiog užsakykite 2 dėžės Monavie Original ir Jūs gausite  dėžę nemokamai! Šios akcijos dėžės užsakomos per virtualus ofiso skyrių "Juice Combos"
Žinoma, akcija taip pat galioja jeigu Jūs darote 2 dėžių autopapildymą.
Akcija Gauk 3už2 galioja iki Rugsėjo 30 d.


Tapk kvalifikuotu Executive bonusams per Privilegijuotų Klientų pardavimus!
Distribiutorai iš visos Europos aktyviai dalyvauja  Executive Order Bonus akcijoje ir imasi veiksmų didinti savo verslą, bei uždarbį. Ir dabar, Monavie Vokietijos atstovybė (kurioje mes irgi registruoti) pridėjo dar vieną galimybę šiai akcijai.

Jūs dabar galite tapti kvalifikuotais didensiems pirmo užsakymo bonusams (100$, 200$, 300$) per sukauptą Privelegijuotų Klientų apvartą!* Per sukauptą Privilegijuotų Klientų Apyvartą, Jūs esate vienu žingsniu arčiau tam,. kad tapti kvalifikuotais didesniems komisiniams ir gauti Executive Order bonusus:

Kvalifikacija Junior Rinkiniui:500 PCPV* sukauptos privelegijuotų klientų apyvartos
Kvalifikacija Senior rinkinkiui:1000 PCPV* sukauptos privelegijuotų klientų apyvartos
Kvalifikacija Platinum Rinkiniui:1500 PCPV* sukauptos privelegijuotų klientų apyvartos

Dabar tai priklauso nuo Jūsų. Kaip stipriai Jūs norite auginti savo verslą? Tegul Exetucitve Order Bonusų akcija galioja nuo šiandien!
*PCPV - Privelegijuotų Klientų Asmeninė Apyvarta. Ankstesnė apyvarta, pradedant nuo 2012 metų Spalio 28 d., bus įtraukta į suminę, kvalifikuojantis didesniems komisiniams. Pasiūlymas galioja tik Vokietijoje registruotiems distribiutoriams (įskaitant Lietuvą, Latviją, Estiją)!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą