2013 m. rugpjūčio 12 d., pirmadienis

NEMOKAMAS webinaras “Tinklinės rinkodaros mitai ir realybė”

Pagalvokite, kaip Jūs jaučiatės išgirdę kažką pasakojant apie tinklinė rinkodarą? Kuo pagrįsta Jūsų nuomonė apie šią industriją? O jeigu Jūs jau užsiimate tinklinės rinkodaros verslu, kaip dažnai Jūs pagalvojate “Kodėl gi kiti nemato to ką aš matau joje?”
Taip jau yra, kad tinklinės rinkodaros, tinklinio marketingo, MLM ir dar keletu skirtingu pavadinimų vadinama industrija, sugeba sukelti diskomforto jausmą net labiausia pasitikinčių savimi žmonių viduje. Šią industriją apraizgė daugybė pramanytų ir tikrų istorijų, deja formuojančių neobjektyvų vaizdą, atsiradusių, tai dėl kažkieno neteisingų veiksmų pasakojant apie šį verslo tipą, tai dėl tinklinės rinkodaros industrijos naujoko neteisingų lūkesčių. Lygiai taip pat yra ir krūvą sėkmės istorijų, tačiau tokie jau yra tie žmonės, kad kur kas geriau įsimena negatyvius dalykus..
Aš esu tikras, kad problema slypį ne pačioje tinklinės rinkodaros industrijoje, o tame ką daugelis žmonių žino apie ją ir su kokiais lūkesčiais ateina į šią sferą arba kokius lūkesčius dažnai jiems padeda suformuoti kviečiatieji.
Būtent todėl visus, kas nori išgirsti faktais, o ne nuomonėmis pagrįstą šios industrijos istoriją, gauti informacijos apie jos privalumus ir puses, apie kurias dažnai nutylima, kviečiu į NEMOKAMĄwebinarą.
Jau  Rugpjūčio 14 d. 19.00, Jūs galėsite išgirsti visą tiesą apie šią daugumai dar mažai pažįstamą kryptį.
Norėdami dalyvauti webinare - REGISTRUOKITĖS
Šis webinaras padės Jums susidaryti pilną vaizdą kas yra tinklinė rinkodara. Kodėl ji yra legali ir veikianti efektyvaus verslo forma, kas formuoja priešiškumą tinklinei rinkodarai, ką reikia žinoti renkantis verslą tinklinės rinkodaros industrijoje.
Apie ką kalbėsime webinare:
  • Esama nuomonę apie šią industriją
  • Tinklinės rinkodaros vystymo istoriją ir faktus
  • Tinklinės rinkodaros privalumus ir trūkumus
  • Tinklinės rinkodaros mitus ir realybę
  • Pirminius tinklinės rinkodaros verslo vystymo žingsnius, kuriuos turėtų žinoti naujokas.
  • Be to visi webinaro dalyviai gaus papildomų dovanų! 
Kaip dalyvauti webinare?
Norėdami dalyvauti webinare - REGISTRUOKITĖS

1. Paspauskite mygtuką.
2. Atsidariusiame puslapyje spauskite mygtuką “ENROLL NOW”
3a. Jeigu turite facebook paskyrą, spauskite ”Login with Facebook” ir suveskite savo Facebook prisijungimo duomenis.
3b. Jeigu turite ankstesnę WizIQ paskyrą, spauskite “sign in“ ir junkitės su ja.
3c. Jeigu Facebook ar WizIQ paskyros neturite spauskite užrašą ”create your account” ir įveskite prašomus duomenis (vardą, el. pašto adresą, sugalvotą slaptažodį, šalį ir kontrolinį kodą. Telefono numerio nebūtina)
4. Rugpjūčio 14 d. šiek tiek anksčiau webinaro pradžios (19.00) užeikite ta pačia nuoroda http://www.wiziq.com/course/19778-tinklinės-rinkodaros-mitai-ir-faktai ir pasirinkite skyrių “Courseware“, kuriame rasite pamoką Tinklinės rinkodaros mitai ir faktai, paspauskite ant jos pavadinimo.
5. Atsidariusiame lange paspauskite mygtuką “Launch class” ir ramiai laukite webinaro pradžios.

Susitiksime webinare.


P.S. WEBINARAS NESKIRTAS REKLAMUOTI KONKREČIAI KOMPANIJAI. JO TIKSLAS YRA ŠVIETĖJIŠKAS, SIEKIANT FORMUOTI OBJEKTYVIĄ NUOMONĘ APIE TINKLINĘ RINKODARĄ. TODĖL KIEKVIENAS, KAS MĖGINS REKLAMUOTI KONKREČIĄ KOMPANIJĄ BUS ŠALINAMAS IŠ WEBINARO.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą