2014 m. sausio 14 d., antradienis

Monavie 2014 metų patobulinimai

Sveiki, partneriai, kaip jau buvome anonsavę prieš kurį laiką, nuo 2014 metų Vasario 1 d. įsigalioja naujas patobulintas Monavie kompanijos komisinių planas. Plačiau apie jį galite pasiskaityti ankstesniame pranešime

Papildomai prie pažymėtų pakeitimų, Monavie pranešė, apie kai kuriuos nuostabius šiai dienai sėkmingiausių ir populiariausių akcijų patobulinimus ir atnaujinimus:
  • Sukurtas Pirmo Žvilgsnio Rinkinys. Šie rinkiniai susidės iš dviejų sulčių dėžių ir leis gauti 40 GBU komisinius sponsoriui, kai asmeniškai užregistruotas distributorius įsigyja tokį rinkinį registruojantis.
  • Europos Automobilių programa išlieka pačia dosniausia automobilių programa pasaulyje visoje MonaVie. Iki šios dienos, 220 žmonių kvalifikavosi automobilių programai ir dar daugiau jų bus ateityje!
  • Rubinų/Smaragdų (Ruby/Emerald) Akcijinis Fondas. Šis akcijinis fondas suteiks dar vieną būdą padidinti savo pajamas. Kas savaitę, Monavie atidės apyvartos procesą tam, kad finansuoti šį pelningą akcijinį fondą ir dalinti apdovanojimus mūsų distributoriams. Pavyzdžiui, jeigu jūs esate žemiau pasiekto Deimanto lygio ir jūs kvalifikuojatės kaip Rubinas (Ruby Executive), jūs gausite vieną akciją savaitiniame fonde. Jeigu jūs kvalifikuojatės kaip Smaragdas (Emerald Executive), jūs gausite dvi akcijas savaitiniame fonde. Akcijos bus išmokamos kas savaitę. 
Dar viena puiki naujiena visiems, kas nori 2014 metus paversti savo Monavie metais! Sėkmės ir susitiksime netrukus renginyje, kur sužinosite dar daug puikių naujienų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą