2015 m. kovo 16 d., pirmadienis

Tai oficialu!

Tai oficialu! Vakar dalyvavau Monavie/Mynt lyderių tarptautiniame skambutyje ir Monavie turi naują strateginį partnerį! Tai Didžiausias Įsigyjimas industrijos istorijoje! Mes labai sužavėti potencialu ir mūsų kompanijos ateitimi. Dabar aktyviau dirbsime su mūsų aukščiau stovinčiais partneriais ir sponsoriais, kad tai išnaudoti. 

Jeigu Jūs rimtai žiūrite į savo ateitį, užsitikrinkite, kad gaunate faktus iš tinkamų šaltinių. Vykstant šiam apsijungimui tiek daug žmonių patenka į visokių gandų pinkles. Jeigu kompanijos top lyderiai, tokie kaip Steve ir Gina Merrit, Calvin Becerra, Todd Hartog ir kiti yra tvirtai įsitikinę, kad dėl šio įvykio, mes galima kurti istoriją, kuri vėl muš rekordus, Jums vertėtų taip pat dalyvauti tame. 

Štai, kas patiko Jeunesse Monavie/Mynt kompanijoje. Jiems patiko mūsų istorija, industrijos rekordai, lojalumas, lyderystė, atsidavimas, aistra, energija, gebėjimas iš naujo atrasti save su Mynt ir žinoma Milijardo vertės Monavie prekės ženklas.

Štai keletas būdų, kaip jie gali padėti Monavie judėti pirmyn. Kadangi Monavie labai sparčiai auga dėl produktų linijų ir Mynt paleidimo daugelyje šalių, kompanija sulauks pagalbos investuojant į prekės ženklų žinomumą, rinkodarą, produktų kūrimą, didesnę gamybą ir renginius, plėtrą kitose rinkose. 

Klausimai, kurie gali Jus kilti:
Ar mes vis dar Monavie/Mynt ir išsaugosime savo kultūrą? Žinoma, tai yra priežastis kodėl jie susidomėjo ir investavimo į Monavie! 

Ar mes išsaugosime savo produktus? Taip, jie liks tokie patys ir žinoma atsiras naujų. 

Ar mes dabar Jeunesse? Ne! Mes Monavie/Mynt, o jie yra už scenos, kad padėti valdyti ir kurti viziją. 

Ar keisis Komisinių planas? Ne, nebent Monavie nuspręs pridėti daugiau iniciatyvu! 

Ar medžių struktūra išliks tokia pati? Taip! Nors galima girdėti tam tikrų žinučių, kurios klaidina visus, kompanijos išliks atskiromis ir vystys verslą, kaip įprasta. Dar svarbiau visos sponsorių linijos išliks tokios pačios, kaip dabartiniuose medžiuose.

Atsiminkite, bus krūva visokių gandų, kuriuos skleis žmonės, norintys sukurti abejones Jūsų galvose. Taip visada nutinka, kai galimybė tampa geresne. 

Mes norime, kad žinotumėte, kad esam sužavėti tuo kas vyksta. Mes kviečiame Jus išlikti ramiais ir susikoncentravusiais. 

Negali būti geresnio laiko Jums siekti savo tikslų ir svajonių su Monavie/Mynt galimybe. 

Klausimas, ką Jūs ketinate daryti su galimybe, kuri ką tik buvo Jums įteikta? Mes jau kalbame su žmonėmis ir darome susitikimus ir kviečiame Jus daryti tą patį. Linkime puikios savaitės!!!

Jurijus ir Jekaterina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą