2014 m. spalio 1 d., trečiadienis

Misija "Įmanoma" - Jūsų gidas į kitą Monavie Black Tie vakarėlį!

Mieli partneriai,

Jeigu Jūs rašytumėte savo tikslų sąrašą, kas jame būtų? Ar Jūsų tiksluose būtų Jūsų fizinio aktyvumo didinimas, rekomenduotos knygos perskaitymas, ar daugiau laiko su šeima? Nors šie tikslai yra puikūs, Monavie turi dar keletą, kuriuos mano, kad turėtumėte įsitraukti:
  1. Tobulinti šarmą
  2. Rengtis nepriekaištingai
  3. Būti drąsiais
  4. Būti rafinuotais
  5. Keliauti į gražias vietas
Taigi, ką punktai 1-5 turi bendro? Bondas...Džeimsas Bondas.
 
Visų mėgiamas agentas 007, Džeimsas Bondas, yra kito Monavie Black Tie vakarėlio tema, kuris vyks 2015 metų pavasarį, Madride, Ispanijoje. Jūs turite pakankamai laiko kad taptumėte panašiais į virtuozišką Bondą, dar labiau ištobulindami savo bendravimo su žmonėmis įgūdžius, įsivaizduoti save įspūdingai apsirengus puikiu vakariniu rūbu, pademonstruoti drąsą priimant pagrįstus ir pasvertus asmeninio tobulėjimo iššūkius, tuo pačiu išliekant rafinuotais, bet neapsikrovusiais renkantis tai, kas geriausias ir paliekant šone visą kitą, o taip pat linksminantis planujant Jūsų nuotykius Madride. 

Jūsų misija, jeigu Jūs nuspręsite jos imtis, yra būti Aktyviais 200 PV autopapildymo pagalba ir pasiekti vieną iš šių tikslų kvalifikacijos laikotarpio metu, pradedant nuo dabar iki 2015, Vasario 13 d, penktadienio:
  1. Tapti TOP distributoriumi savo rinkoje su didžiausiu kiekiu  asmeniškai užregistruotų partnerių (pagal bendrą apimtį).
  2. Pasiekti Rubino ar aukštesnį rangą.
  3. Esamiems Smaragdams ir Deimantams: pasiekti "apmokamą" savo esama rangą arba aukštesnį.
Praktiškai bet kuris distributorius - pradedant ką tik užregistruotais ir senbuviais - gali kvalifikuotis į šį renginį. Išlikite ramūs, ir susitiksime ten!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą