2014 m. spalio 1 d., trečiadienis

Monavie gamyba Europos sąjungoje!

Inovacijos ir investicijos: Europietiška gamyba

Monavie investuoja į Monavie ateitį Europoje. Kompanija vertina efektyvumą ir inovacijas, ir siekia teikti pačią šviežiausią aukščiausios kokybės produkciją. Todėl Monavie džiaugiasi galėdama pranešti, kad MonaVie sulčių gamyba buvo paleista Hohenzefelde, Vokietijoje.
Vokiečiai garsėja savo gamybos inovacijomis ir būtent todėl Monavie žinojo, kad Hohenzefeldas taps puikia vieta gamybos atidarymui. Dar geriau yra tai, kad dabar Monavie aukščiausios kokybės produkcija pasieks Jus daug greičiau, nei anksčiau!
Šviežesnė produkcija
Anksčiau visa europietiška produkcija buvo gaminama JAV. Tai reiškė, kad po to, kai produkcija būdavo pagaminama, ji buvo transportuojama į Europą per jūrą. Jeigu pridėti transportavimo jūra laiko sąnaudas, o taip pat laiką, kai produkcija yra laikoma sandėlyje, tai įprastai produkcija patekdavo pas Jus praėjus 3-6 mėnesiams nuo jos pagaminimo. Dabar, gamybos Vokietijoje dėka, Jūs galėsite gauti produkciją, pagamintą vidutiniškai 3-6 savaitės iki pristatymo Jums.
Produkcijos vientisumas
Visų, tikrai natūralių, produktų konsistencija su laiku kinta. Dėl minkštimo nusėdimo transportavimo ir saugojimo sandėlyje metu, minkštimas ir augalinės riebiosios rūgštys kaupiasi viršutinėje butelio dalyje. To neįvyks su produkcija, pagaminta Vokietijoje. Jūs taip pat pamatysite, kad spalva tapo šiek tiek šviesesne, kas yra normalu šviežesnėms sultims, tuo pačiu Jūs kaip ir anksčiau mėgausitės tuo pačiu puikiu skoniu!
Produkcijos skonis
 Kadangi JAV produkcija buvo gaminama kalnų vietovėje, tai vanduo, naudojamas sulčių gamybai, sudėtyje turėjo didelį kiekį mineralų, kurie suteikdavo jam rūgštesnį skonį. Joninės rūgštys daro sulčių skonį sunkesniu. Nors vandens kokybė Vokietijoje yra tokia pati, jos sudėtis šiek tiek skiriasi, kas daro sulčių poskonį mažiau aitriu, o taip pat labiau minkštu. Būkite tikri, kad nors nedidelis skirtumas poskonyje gali likti nepastebėtas daugumos, tuo pačiu ir kokybė, ir skonis liks nepakitę.
Nauja markiravimo sistema.
Be to, tam kad užtikrinti, kad Jūs gausite šviežiausią produkciją, Monavie daugiau nededa spaudos tiesiai ant butelių. Nauja produkcija turi vos pastebimą permatomą etiketę, kuri labai panaši į spaudą ant butelio. Ši markiravimo sistema leis kompanijai pateikti pačią šviežiausią produkciją ten, kur yra europietiška paklausa, vietoje to, kad kaupti specialiai paruoštus butelius su spauda kiekvienos rinkos sandėliuose, laukiant būsimų užsakymų.

Būvimas Europoje
Monavie būvimas Europoje dar niekada nebuvo tokiu stipriu, taip pat, kaip ir kompanijos investicijos į ateitį. Įvertinant Italijos rinkos atidarymą, šiai dienai Monavie vysto verslą 22 Europos šalyse. Kompanija su pasididžiavimu skelbia, kad Monavie sultys dabar "Išdidžiai pagamintos Vokietijoje"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą