2012 m. rugpjūčio 28 d., antradienis

KADA PASKUTINĮ KARTĄ ATOSTOGAVOTE KOMPANIJOS SĄSKAITA?


AR PRISIMENATE, KADA PASKUTINI KARTĄ KELEVOTE Į TOLIMAS ŠALIS IR JŪSŲ IŠLAIDOS PILNAI BUVO APMOKĖTOS KOMPANIJOS??? MONAVIE SUTEIKIA TOKIAS GALIMYBES. SUTEIKIA VISIEMS, KAS RIMTAI VYSTO VERSLA SU MONAVIE. O RIMTO POŽIŪRIO Į VERSLĄ POŽYMIAI YRA DISCIPLINA, VEIKSMAI, KURIE APIMA IR DALYVAVIMĄ SVARBIUOSE RENGINIUOSE. KĄ TEI REIŠKIA JUMS IR JŪSŲ ATEITIES VERSLUI ŽIŪRĖKITE ŽEMIAU PATEIKTAME VIDEO IR SUPRASKITE KODĖL MOKYMAI IR VARŠUVOS KONCENVIJA TOKIE SVARBUS:


Ar nortėtumėte mokytis iš geriausių? Jus galite turėti tą galimybę!!! Jeigu į Rugsėjo moymus susirinks ne mažiau, kaip 100 žmonių, Spalį į juos atvyks Calvin'as Becerr'ą, jauniausias Royal Black Diamond ranko atstovas!!! Ar Jūs norite sužinoti, kaip sukurti sau verslą, krusi duoda daugiau nei 2,5 mln. $ pajamų per metus??? Tuomet dirbkime, kaip komandą ir surinkime tuos 100 žmonių visi kartu!!!

O tai juk ir puiki proga padidinti savo komandas, nes į mokymus galite kviesti ir ne tik partnerius,o kandidatus!!! Dovanokite bilietą savo kandidatui ir ši investicija tikrai atsipirks. Juk atėjote čia ne pasižaisti, o pinigų uždirbti.

Norite pajusti trupinėli emocijų, kurios jūsų laukia Varšuvoje? 
Pasižiūrėkite čia!!! Ir skubėkite priimti sprendimą kiek partneriu ir kandidatų jūs norite ten nusivežti su savimi!!! Raykite dėl bilietų Katerinai!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą