2012 m. rugpjūčio 17 d., penktadienis

Svarbi informacija kol mūsų nebus Lietuvoje


Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

informuojame, kas mes (Jurijus ir Jekaterina) nuo Rugpjūčio 20 d. (pirmadienio) iki Rugpjūčio 27 d.  (pirmadienio) busime laikinai  išvykę iš Lietuvos. Kadangi vykstame į Monavie Ruby Fly-In kelionę Izraelyje.

Tačiau tai neturi stabdyti jūsų verslo, kurį ir toliau galite puikai vystyti, be to išnaudoti ir mūsų išvyką į kitas šalis jo vystymui.

Mūsų judėjimo grafikas toks:
Birželio 20 d. - 27 d. 
Izraelis
Birželio 27 d. - Rugsėjo 2 d. Jekaterina jau bus Lietuvoje, o Jurijus dar dirbs Izraelyje, vystydamas mūsų Monavie komandos šaką ten. Tai puiki proga Jums išnaudoti šią galimybę. Jeigu turite kontaktų Izraelyje su kuo norėtumete, kad Jurijus susitiktų duokite jų kontaktus mums. Beje Jekaterina ir dabar jau ten yra, tad siųskite kontaktus.

Mums nebūnant prezentacijos Vilniuje antradienį (18.30), ketvirtadienį (18.30) vyks ir toliau, jas ves mūsų komandos partneriai.

Visais klausimais dėl naujų partnerių registracijos, apmokėjimo ir kt. galite kreiptis į:
Robertą Lapkauską, tel. +370 67606990
Zitą Predkelienę, tel. +370 69886846
Anastasiją Titovą, tel. +370 679 49777 


Mes taip pat būsime pasiekiami el.paštu ar skype. Tad galite siųsti klausimus ir prašymus, informaciją dėl naujų partnerių registracijos ar autopapildymų apmokėjimo.

TAIP PAT PRIMENAME, KAD TURIME MOKĖTI UŽ VILNIAUS OFISO NUOMĄ BEI KITAS IŠLAIDAS. TAD PARTNERIŲ, KURIE DAR NĖRA SUMOKĖJĘ KOMANDINIO 50 LT MOKESČIO UŽ RUGPJŪČIO MĖNESIUS, PRAŠOME TAI PADARYTI KUO GREIČIAU.


Pagarbiai,
Jurijus Clavas ir Jekaterina Clavienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą