2012 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

Naujienos iš Izraelio!!!


Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

Siunčiame Jums karštus linkėjimus iš Izraelio, čia puiki atmosfera, daug Ruby Executive iš įvairių šalių ir krūvą gerų idėjų ir žinių!!!

Tad kai kuriomis iš jų skubame pasidalinti su Jumis jau dabar!

Greitai išauš ta diena, kai Varšuvoje, Rugsėjo 14-15 d. vyks Europos Monavie konvencija, kurioje susirinks Monavie partneriai iš visų šalių. Ten savo patirtimi dalinsis ir mokymus ves aukščiausių kvalifikacijų kompanijoje atstovai - Royal Black Diamond, Presidential Black Diamond,  Black Diamond, White Diamond ir t.t. Be to dalyvaus ir kompanijos įkūrėjai.

Jeigu Jūs norite persismelkti pilnai visą kompanijos atmosfera, pamatyti pilną paveikslą, sužinoti naujausias naujienas ir turėti didžiausią augimą savo komandoje po to - Jūs BŪTINAI turite ten vykti!!!
Ir vykti ne vieni, o su savio partneriais ir net kandidatais!!!

Mūsų tikslas į Varšuva nuvykti su didele savo komanda - 150 žmonių iš Lietuvos,  Latvijos, Ukrainos, Baltarusijos!!!! Ir tam mes pasirenge padėti kiekvieanm iš jūsų kartu vežtis ir partnerius ir kandidatus!!!

Juk Varšuvoje po renginio vyks didžiulė prezentacija, kurios metu Jūs galėsite padidinti savo komandas ženkliai, jeigu tik ten bus kuo daugiau jūsų kandidatų!!!

Todėl mes skelbiame specialius pasiūlymus, kuriais gali naudotis kiekvienas partneris!!!

ŠTAI JIE:
1. Kiekvienam naujai startavusiam partneriui su 15 dėžių mes dovanojame bilietą į Varšuvos renginį NEMOKAMAI!
2. Kiekvienas esamas partneris, kuris dar neturi bilietų, gali juos įisgyti už 25 Eur kainą tiek sau, tiek savo partneriams ar kandidatams! Likusia kainos dalį mes finansuosime!
3. Partneris, kuris perka 3 bilietus po 25 Eur, dar vieną gauna dovanų!
4. Partneris, kuris perka 5 bilietus po 25 Eur, dar 3  gauna dovanų!
5. Partneris, kuris perka 10 bilietų po 25 Eur, dar 5 gauna dovanų!

Šiuo metu vien tik iš mūsų Ukrainos komandos jau važiuoja 30 žmonių. O jiems juk reikia dar ir vizas darytis! Lietuvos, Latvijos partneriams to nereikia, tad nepasinaudoti tokia galimybe būtų netoleriagiška!!!

Tai puiki proga pasididinti jūsų verslą artimiausiu metu. Tiesiog priimkite srendimą kiek žmonių Jūs norite nusivežti kartu į Varšuvą. Nusipirkite bilietų ir pradėkite veikti!! Jeigu dar neturite tokio žmonių kiekio, pasistatykite tikslą jį turėti ir jis atsiras!

Ir BŪTINAI DALYVAUKITE  Rugsėjo 8-9 d. inensyviuose mokymuoe!!!  Nes jų dalyviai, gaus dar įdomesnių ir vertingesnių pasiūlymų ir akcijų, kurių pagalba galės pasiekti aukštesnių rezultatų versle!!! Tai bus mūsų su  Katerina asmeninės akcijos bei pasiūlymai nuo mūsų lyderių!!! ;)

Beje į šiuos mokymus dar turime 4 bilietus vienam asmeniui su apgyvendinimu po 60 Eur!!!  Norintys jais pasinaudoti rašykite!

Įsitikinkite, kad ten būsite Jūs ir visi Jūsų partneriai! Nesvarbu ar Jūs jau buvote mokymuose anksčiau ar ne, tai vienas iš Jūsų verslo variklių į priekį!  REGISTRUOKITE ČIA: http://j.mp/lithluanian-intensivetraining

Pagarbiai,
Jurijus Clavas ir Jekaterina Clavienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą