2012 m. rugpjūčio 28 d., antradienis

Svarbios žinios!

Sveiki, brangūs mūsų komandos partneriai,

puikios atostogos Izraelyje prabėgo šauniai ir greitai :)

Tačiau darbai neturi stovėti vietoje, todėl Katerina jau parskubėjo į Lietuvą ir pasirengus padėti mūsų lietuviškai komandai toliau vystyį verslą, Jurijus dar liko Izraelyje padėti mūsų komandos šakiai šioje šalyje. 

Per laiką kol mūsų nebuvo prisikaubė nemažai svarbių žinių, apie kurias jau rašėme anskčiau, tan norėtume dar kartą jas visiems priminti ir užakcentuoti.

1. Jekaterina jau yra pasiekiama Lietuvoje. 
Šią savaitę prezentacija antradienį ir ketvirtadienį 18.30, viešbutyje GRATA, ves ji. Visais kitais kylančiais klausimais irgi galite į ją kreiptis. Tel. +370 604 366 56, el.paštu: jekaterinax@gmail.com ar skype: jekaterinax

REGISTRACIJA Į PREZENTACIJAS ČIA: 
http://tinyurl.com/cnvpogn

2. BŪTINAI DALYVAUKITE  Rugsėjo 8-9 d. intensyviuose mokymuose!!!  
Jų dalyviams, esame parengę labai vertingų ir  įdomių pasiūlymų ir akcijų, kurių pagalba galėsite pasiekti aukštesnių rezultatų versle, o be to ir gauti papildomų prizų ;) !!!
Tai bus mūsų su  Katerina asmeninės akcijos bei pasiūlymai nuo mūsų lyderių!!! ;)

NESVARBU AR JAU ESATE BUVĘ MOKYMUOSE AR TAI BUS PIRMI MOKYMAI JUMS, JŪS PRIVALOTE BŪTI JUOSE!!

Šie mokymai dar labiau svarbus dar ir dėl to, kad jeigu mes juose surinksime ne mažau, kaip 100 partnerių į kitus - Spalio mėn. mokymus atvažiuos Calvin Becerra, 31 metų  Royal Black Diamond Executive rangos savininkas!
Visi kas norite pamatyti gyvai žmogų, kuris per 8 mėnesius sugebėjo Monavie tapti milijonieriumi, padėkite mums surinkti šį skaičių!!! Juk tai ir jūsų verslo augimo įrankis! Juk Į mokymus galite kviesti ne tik partnerius, bet ir kandidatus!!


Beje į šiuos mokymus dar turime 3 bilietus vienam asmeniui su apgyvendinimu po 60 Eur!!!  Norintys jais pasinaudoti rašykite!

REGISTRUOKITE Į MOKYMUS ČIA: http://j.mp/lithluanian-intensivetraining

2.  Rugsėjo 14-15 d.  Varšuvoje  vyks Europos Monavie konvencija.
Čia susirinks Monavie partneriai iš įvairių šalių. Ten savo patirtimi dalinsis ir mokymus ves aukščiausių kvalifikacijų kompanijoje atstovai - Royal Black Diamond, Presidential Black Diamond,  Black Diamond, White Diamond ir t.t. Be to dalyvaus ir kompanijos įkūrėjai. Tik tokio dydžio renginiuose Jūs galite pamatyti visą paveiklą to verslo kurį vystote su kompanija.

Jeigu Jūs norite persismelkti pilnai visą kompanijos atmosfera, pamatyti pilną paveikslą, sužinoti naujausias naujienas ir turėti didžiausią augimą savo komandoje po to - Jūs BŪTINAI turite ten vykti!!!
Ir vykti ne vieni, o su savio partneriais ir net kandidatais!!!

Mūsų tikslas į Varšuva nuvykti su didele savo komanda - 150 žmonių iš Lietuvos,  Latvijos, Ukrainos, Baltarusijos!!!!  Ir tam mes pasirenge padėti kiekvienam iš jūsų kartu vežtis ir partnerius ir kandidatus!!! 

Varšuvoje po renginio vyks didžiulė prezentacija, kurios metu Jūs galėsite padidinti savo komandas ženkliai, jeigu tik ten bus kuo daugiau jūsų kandidatų!!! Nepraleiskite tokios progos

Todėl mes skelbiame specialius pasiūlymus, kuriais gali naudotis kiekvienas partneris!!!
ŠTAI JIE:
1. Kiekvienam naujai startavusiam partneriui su 15 dėžių mes dovanojame bilietą į Varšuvos renginį NEMOKAMAI!
2. Kiekvienas esamas partneris, kuris dar neturi bilietų, gali juos įisgyti už 25 Eurkainą tiek sau, tiek savo partneriams ar kandidatams! Likusia kainos dalį mes finansuosime!
3. Partneris, kuris perka 3 bilietus po 25 Eur, dar vieną gauna dovanų!
4. Partneris, kuris perka 5 bilietus po 25 Eur, dar 3  gauna dovanų!
5. Partneris, kuris perka 10 bilietų po 25 Eur, dar 5 gauna dovanų!


Be to  Monavie finansuos didžiąją dali autobuso nuomos kainos, tad bus galimybė į Varšuvą ir atgal nuvykti Monavie nuomotu autobusu, kuris vežios jus visur, ne tik iš Vilniaus į  Varšuvą ir atgal. Tokios kelionės kaina bus ~50 Lt.

Šiuo metu vien tik iš mūsų Ukrainos komandos jau važiuoja 30 žmonių. O jiems juk reikia dar ir vizas darytis! Lietuvos, Latvijos partneriams to nereikia, tad nepasinaudoti tokia galimybe būtų netoleriagiška!!!

Tai puiki proga pasididinti jūsų verslą artimiausiu metu. Tiesiog priimkite srendimą kiek žmonių Jūs norite nusivežti kartu į Varšuvą. Nusipirkite bilietų ir pradėkite veikti!! Jeigu dar neturite tokio žmonių kiekio, pasistatykite tikslą jį turėti ir jis atsiras!  Apie savo tikslus informuokite Jekateriną, +370 604 366 56, jekaterinax@gmail.com ir su ja suderinsite apmokėjimo sąlygas.

Visi, kas važiuosite į Varšuvą, nesvabu ar jau turite bilietus ar ne, registruokites.

REGISTRACIJOS FORMA YRA ČIA: http://tinyurl.com/mv-varsuva

4. PRAŠOME PARTNERIŲ PASIIMTI NEATSIIMTAS DĖŽES.
Kadangi Lukiškių 5-112 kab. nėra Monavie ofisas, o mūsų kitos įmones ofisas, negalime pastoviai trukdyto jos darbo, tad turime kuo greičiau atlaisvinti ofisą nuo Monavie produktų.
Todėl prašome visų, kas dar neatsimėmė savo usžakymų atvykti pasiimti dėžių už save ir savo partnerius, kuri to negalėjo padaryti patys. 

Tai prašome padaryti iki šios savaitės ketvirtadienio, Rugpjūčio 30 d.  

Daugiau šiame ofise negalima bus atsiimti produktų ar įsigyti registracijos formų, knygučių ir pan.

Tuo pačiu kviečiame dar kartą visų partnetių laikytis bendrai priimto susitarimo komandiniam mokesčiui rinkti ir įnešti po 50 Lt už Rugpjučio (jegu dar to nedarėte) ir ateinantį Rugsėjo mėnėsį. 
Kuo anksčiau tai padarys dauguma komandos, tuo greičiau galėsime atidaryti naują mūsų komandos Monavie ofisą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą