2013 m. balandžio 12 d., penktadienis

Kas nori iPAD mini dovanų?


MonaVie Vokietijos ir Austrijos atstovybė paskelbė puikią iPad Mini Akciją!

Mieli partneriai,

Džiaugiamės galėdami pranešti šią akciją, kuri skirta apdovanoti tiems distribiutoriams, kurie vysto stabilų ir augantį monavie Verslą. Esame tikri, kad ši akcija sulauks susižavėjimo mūsų rinkose ir sukurs naujas apyvartas Jums ir Jūsų partneriams! Pasinaudokite šia puikia akcija pasiekti daug naujų rangų Monavie!

Jūs gausite  iPad mini jeigu išpidlysite vieną iš šių sąlygų:
  • Jeigu jūs šiuo metu esate ranguose Distributor - Star - Star250 - Star500 - Star100, Jūs tuite pasiekti Bronze rangą ir patvirtinti jūsų naują rangą "apmokamu" dvi savaites iš eilės, iš karto po to, kai pasieksite Bronze iki Rugpjūčio 2-os dienos,
  • Jeigu Jūsų esamas rangas yra Bronze ar aukštesnis, Jūs turite pasiekti kitą aukštesnį rangą ir patvirtinti jį dvi savaites iš eilės, iš karto po to, kai ji pasieksite, iki Rugpjūčio 2-os dienos.

Kvalifikacijos laikotarpis:

Ši akcija prasideda nuo šiandienos ir tęsis iki 2013 Rugpjūčio 2 d., 432-448 savaitę.

Tolimesni reikalavimai ir taisyklės:
  • iPad mini bus išsiųstas jums pasibaigus kvalifikacijos laikotarpiui
  • Jūs turite būti aktyvus min. 100 tašku, kvalifikuoti ir naudojantis autopapildymą per visą akcijos laikotarpį, tam, kad galėti joje dalyvauti.
  • Jeigu Jūs kvalifikuojatės iPad mini ir po to, kai jūs gavote savo iPAd mini, kvalifikacija nebegalioja, dėl, pvz., produktų gražinimų, MonaVie pasilieka teisę pareikalauti iPad kainos padengimo iš aiteities komisinių.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą