2013 m. balandžio 13 d., šeštadienis

Svarbi kryžkelė: link laimėtojo ar pralaimėtojo

Ką gi, Jūs jau pasirinkote veiklos kryptį – pradėjote dirbti sau.
Tačiau tiesiog priimti sprendimą būti verslininku nepakanka.  
Pirmiausia - tai pasirinkimas, kurį mes turime daryti kiekvieną dieną.
Antra - ar klausėte savęs apie savo ketinimą daryti VISKĄ, ko reikia tam, kad gauti/pasiekti tai, apie ką svajojate? 

Ar ketinate daryti viską, ko reikia, kad gauti tai, apie ką svajojate?

Vienintelis teisingas atsakymas, kurį privalote sau atsakyti:
“Taip, aš pasirengęs padaryti viską, ko reikia!”
Ir tai ne tiesiog pasirengimas daryti viską tose ribose, kurios tinka jums. Tai pasirengimas daryti viską, kas reikalinga tam, kad pasiekti sėkmę.
Vienas iš mano mokytojų dažnai lygino tinklinės rinkodaros verslo vystymą su valgio ruošimu.
Pvz.: barščių sriuba.
Įsivaizduokime, kad jūs šiandienai esate pasirengę savo verslo gaminimui investuoti tik vandenį ir, gal būt, dar šiek tiek daržovių. Tik šaltas vanduo ir šiek tiek daržovių. O naudoti dujų ar elektros virimui, jums, gabūt, tikėjimas neleidžia, arba tingisi tiesiog uždegti degtuką. Būna ir taip. Ir ką tokiu atveju mes galėsime padaryti? Net košė iš kirvio tokiu atveju būtų skanesnė.
Kartais nepakanka daryti tai, ką mes esame pasiruošę ir norime daryti. Gyvenimą, aplinką, verslą mažai domina, ką jūs norite daryti, kad gauti rezultatą!

Sėkmės paslapis

Atminkite ir išmokite mintinai: Jums būtina investuoti į bet kokios sėkmės gaminimą tiek laiko, pasatangų ar lėšų, kiek reikia jai pasiekti, o ne tiek, kiek jūs esate pasiruošę investuoti!
Dažani mes sakome:
“Štai šitą mes pasirengę daryti, o štai šito ne; tam - laiko neturiu, o štai tam - pinigų neturiu, o šiam veiksmui - jėgų neturiu, o štai tam, o štai tam, o štai tam… Į šį renginį aš eisiu, o šį ne. Šituose mokymuose dalyvausiu, o šituose ne. Šiandien aš padarysiu 2 skambučius, o rytoj ir poryt nedarysiu visai. Štai taip aš darysiu, o štai taip tikrai niekada”.
Kodėl aš taip ilgai ir atkakliai mėginu Jums perduoti šią paprastą mintį apie tai, kad didelio daugiaaukščio namo statybai Jums prireiks pakankamo kiekio plytų ir cemento, o ne tik keleto akmenėlių sumaišytų su... mėšlu? Todėl, kad man dažnai tenka matyti aplink žmonių, kurie galvoja, kad galės sukurti didžiulį verslą – imperiją tinklinėje rinkodaroje, susiradę 2-3 nemotyvuotų patnerius pirmoje linijoje arba sudalyvavę 1-2 mokomuosiose renginiuose su savo partneriais.
Ir aš turiu Jums užduotį: pasiimkite popieriaus lapą ir rašiklį bei užsirašykite, ką esate JŪS pasiruošę investuoti į savo sekmę tinklinėje rinkodaroje ir gyvenime apskritai? Tiesiog užsirašykite punktus! O tuomet galite pasidalinti tuo šio straipsnio komentaruose.
Ir tuomet pasiruoškite investuoti dar šiek tiek ir gauti dar daugiau atgal, nes tam turite puikias progas mūsų komandos saviugdos bei verslo vystymo mokymuose:

Jurijus Clavas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą